DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Macchia Vermouth Mediterraneo 18% 750ml

En fantastisk klassisk rød Vermouth fra Italien, med en varm, sødlig og frisk smag, og en eksplosion af spændende krydrede smagsnoter. Den hylder de gamle italienske vermouth traditioner.

300,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

18%

Flaskestørrelse

750ml

Brand

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS151046 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Denne Macchia Vermouth Mediterraneo kommer fra Italien, og hylder de gamle vermouth traditioner. Det er en klassisk rød vermouth, med en eksplosion af spændende krydrede smagsnoter.

Den er lavet på et udvalg af aroamtiske vine fra Sardinien. Hertil er der tilsat bl.a. ensian blomster, rabarber, kinatræ, mynte, vanilje, kardemomme, citronskal og bitter appelsin. Desuden er der tilsat myrtebær, og sukker, som giver ekstra sødme og en tyk konsistens.

Hele blandingen lagrer i ståltanke, og det er her, den får sin dybe røde farve med toner af rav og violet. Duften bliver helt fantastisk, med elegante noter af klassisk gammeldags vinproduktion og et hint af middelhavsplanter og vilde bær.

Smagen i Macchia Vermouth Mediterraneo åbner sig langsomt op i munden, med en let smag af alkohol til at starte med. Herefter kommer en lækker rig og fyldig smag af krydrede noter fra de mange ingredienser. En dejlig friskhed af myrtebær, citron og vanilje sætter sig i næsen, og hele smagsoplevelsen bindes sammen af lette karameliserede noter.

Denne vermouth er idéel i forskellige cocktails, eller til at nyde alene. Den kan nydes til lidt tapas, som aperitif eller mellem retterne, som dessertvin, eller helt for sig selv. Vi bruger den også i vores Negroni opskrift, hvor den gør sig super godt.

Se vores andre spændende Vermouths her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort