DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

La Madre White Vermouth 15% 750ml

La Madre White er en frisk vermouth med  smags- og duftnoter af lakridsrod, citrus frugter og en skarp sødme fra de grønne æbler. Den efterlader en mild bitterhed som afslutning, med spændende og komplekse noter.

160,00 kr. Inkl. moms

Flaskestørrelse

750ml

Alkohol

15%

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS330576 Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

La Madre White Vermouth er en sød vermouth der har en intens duft af grønne æbler. Den skønne vermouth er lavet på 32 botanicals, hvor at 22 af dem stammer fra det lokale spanske område.  Helt ligesom processen med gin, gennemgår den en længerevarende gæringsproces i amforalerkrukker, hvor saften herefter bliver hældt på egetræsfade til yderligere lagring i et par måneder.

La Madre White Vermouth har en lækker friskhed med smags- og duftnoter af lakridsrod, citrus frugter og en skarp sødme fra de grønne æbler. Den efterlader en mild bitterhed som afslutning, men med nok dybde fra lakridsroden, til at gøre den spændende og kompleks.  Den kan nydes og bruges i mange forskellige sammensætninger. Den kan nydes koldt med lidt isterninger, eller bruges i forskellige cocktails, lige efter din smag! Denne vermouth fungerer super godt i kombination med en skøn gin.

 La Madre, som er firmaet bag, har den mission at lave noget nyt og spændende fremfor den klassiske røde Vermouth. Derfor er de det brand, som skaber forandring i Vermouth branchen. De søger at tilpasse sig verdenen, som er i konstant forandring og tilbyde vermouth til enhver smag.

Se vores udvalg af La Madre Vermouth lige her, og find den der taler lige præcis til dine sanser.

0
0 varer i alt
Køb gavekort