DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

La Madre Rød Vermouth 15% 750ml

La Madre Vermouth er en skøn rød Vermouth fra Spanien, der har en dejlig frugtig smag, som klart adskiller sig for en klassisk tør Vermouth. Den er lavet på i alt 32 botanicals, som skaber en frisk og frugtig Vermouth.

160,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

15%

Flaskestørrelse

750ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS330569 Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

La Madre Rød Vermouth er en skøn vermouth fra Spanien, der med sin frugtige smag helt klart adskiller sig fra en klassisk tør Vermouth. Den skønne vermouth er lavet på 32 botanicals, der giver smags- og duftsanserne en frisk og frugtig oplevelse. Dens botanicals rummer alt lige fra krydderurter, planter og frugter. Helt ligesom processen med gin, gennemgår den en længerevarende gæringsproces i amforalerkrukker, hvor saften herefter bliver hældt på egetræsfade til yderligere lagring i et par måneder.

La Madre Rød Vermouth kan nydes og bruges i mange forskellige sammensætninger. Den kan nydes koldt med lidt isterninger, eller bruges i forskellige cocktails, lige efter din smag! Denne vermouth fungerer super godt i kombination med skøn gin.

Inspiration til en drink med La Madre Vermouth – Negroni 

Vi tilbyder på vores barer i Aarhus og København den klassiske gin drink kaldet Negroni. Negroni stammer fra Italien, hvor den blev skabt i Firenze i år 1919. Så hvis du kunne tænke dig at drømme dig lidt væk til Italien og smage hvor skøn en kombination den er med gin, så kom forbi til et kig, eller prøv at lave den selv hjemme. Udover den skønne vermouth, indeholder vores negroni 400 Conigli Doges Pepper Gin, Macchia Vermouth og appelsinskal.

Se vores udvalg af La Madre Vermouth på vores hjemmeside.

0
0 varer i alt
Køb gavekort