DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

La Madre Premium Vermouth 16% 750ml

La Madre Premium Vermouth er en rød vermouth fra Spanien, lavet på 40 forskellige botanicals. Den har en dejlig sødme, med en intens krydret smag, og friske frugtige noter af bl.a. citrus.

225,00 kr. Inkl. moms

Flaskestørrelse

750ml

Alkohol

16%

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS330620 Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

La Madre Premium Vermouth er en fantastisk rød vermouth fra Spanien. Smagen er sødlig og rund, og den har skønne noter af varme krydderier og frisk citrus. Man kan bruge denne vermouth til forskellige ting, men den fortjener næsten at blive nydt rent.

Denne vermouth er fyldt med intense smagsnoter, og føles meget tæt i munden og i eftersmagen. Den er lavet på 40 forskellige nøje udvalgte botanicals, der alle bidrager til den fyldige smag. Blandingen af botanicals bliver først most sammen i en keramisk krukke, hvorefter det får lov til at ligge og modne i 6 måneder på kastanjetræsfade. Herefter tilsættes de resterende ingredienser, og den færdige vermouth får lov til at ligge yderligere 4 måneder på egetræsfade.

Resultatet er den yderst smagsfulde La Madre Premium vermouth. Da det er en rød vermouth, er den en smule sødere end en klassisk tør vermouth. Den er derfor super velegnet som en iskold velkomstdrink, som dessertvin eller i en skøn negroni cocktail.

La Madre er en spansk producent af vermouth. De har specialiseret sig i at kombinere botanicals og vin, og har skabt flere forskellige helt fantastiske vermouth varianter. Det hele startede, da de ønskede at skabe en vermouth perfekt til sammenkomster med familie og venner, og til traditionelle spanske tapas anretninger. Derfor var deres første vermouth den røde vermouth, og der er siden kommet flere andre varianter til, inkl. denne premium.

Se de andre udgaver her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort