DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

La Madre Dry Vermouth 17% 750ml

La Madre dry er en tør og intens vermouth, der har smagsnoter af stjerne anis og muskatnød. Den efterlader en intens bitterhed i ganen, efterfulgt af en syrlighed som giver en dejlig frisk afrunding.

160,00 kr. Inkl. moms

Flaskestørrelse

750ml

Alkohol

17%

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS330613 Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

La Madre Dry Vermouth er en intens og tør vermouth med to fremtrædende duft noter af vanilje og lavendel. Smagen er tør, men med en frisk afrunding. Hvor mange af de andre La Madre Vermouths er sødere, er denne klart mest tør.

Den er lavet på 32 botanicals, hvor at 22 af dem kommer fra det spanske lokal område. Den gennemgår en længerevarende gæringsproces i amforalerkrukker, hvor at saften herefter bliver hældt på egetræsfade til yderligere lagring i et par måneder. I processen af at lave denne Vermouth er det essentielt at den bliver tilsat nøje udvalgte druer. Helt bestemt hvide Grenache og Macabeo druer.

Smagen af La Madre Dry Vermouth er en tør og intens smag, med fremtrædende smagsnoter af stjerne anis og muskat nød. Den efterlader en intens bitterhed efterfulgt af en syrlighed som giver en dejlig frisk afrunding. La Madre Dry kan nydes kold med isterninger, opblandet med en dejlig tonic vand eller den kan anvendes i en drink med gin.

La Madre, som er firmaet bag, har den mission at lave noget nyt og spændende fremfor den klassiske røde Vermouth. Derfor er de det brand, som skaber forandring i Vermouth branchen. De søger at tilpasse sig verdenen, som er i konstant forandring og tilbyde vermouth til enhver smag.

Se vores udvalg af La Madre Vermouth lige her, og find en eller flere som passer lige til dine smagssanser.

 

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort