DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ferdinand’s Saar White Vermouth 18% 500ml

Ferdinand’s Saar White Vermouth er destilleriets hvide riesling vermouth lagret på brugte Mosel egetræsfade. Det giver vermouthen dens karakteristiske sødme som får et strejf af koriander og let timian.

225,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

18%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS191778 Kategorier: , Tags: , , ,

Læs mere …

Ferdinand’s Saar White Vermouth er en delikat og lækker hvid vermouth fra det sydlige Tyskland. Den er lavet på sorten Slate Riesling druer, og er lagret på klassiske Mosel Fuder egetræsfade. Druerne er håndplukkede fra Zillinken godset i Saar-Mosel-Ruwer området, lokaliseret i Tyskland.

Producenten er ganske tilbageholdende i forhold til oplysninger om indhold og produktion. Vi ved dog, at denne vermouth er lavet til at matche deres Saar Dry Gin. De passer derfor helt fantastisk sammen, og giver en skøn Martini, som er knapt så tør som med deres Ferdinand’s Saar Dry vermouth. Den hvide vermouth er nemlig e anelse sødere i udtrykket.

Ferdinand’s Saar White Vermouth fungerer derfor super godt rent med isterninger, eller i diverse forskellige klassiske drinks, negronier og martinier.

Ferdinand’s destilleri har sit navn efter den kongelige preussiske Ferdinand Geltz (1851 -1925). Den får sin inspiration til deres fantastiske produkter fra det smukke landskab i Saar området. De bruger hovedsagelig de samme botanicals som i deres Ferdinand Saar Dry Gin, netop for at bevare det der særpræger deres produkter, nemlig det smukke Saar område. Ferdinands producerer fantastiske kvalitetsprodukter, med unikke lokale botanicals.

Ønsker du at dykke lidt mere ned i forskellige vermouths, så se vores udvalg på vores hjemmeside lige her.

0
0 varer i alt
Køb gavekort