DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ferdinand’s Saar Rose Vermouth 17% 500ml

Ferdinand’s Saar Rose er en dejlig frisk Vermouth. Baseret på rieslingdruer, og lavet med bl.a. rabarber, fersken og hyldeblomst, er denne vermouth helt perfekt til forår og sommer.

225,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

17%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS194663 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Ferdinand’s Saar Rose Vermouth er frisk og harmonsik Verding lavet på Riesling druer. Den bedste beskrivelse er nok forår på flaske. Denne skønne Vermouth er nemlig fyldt med lækre forårsnoter og sommerfornemmelser.

Ligesom de andre Vermouth varianter fra Ferdinand’s, er denne lavet på håndplukkede Riesling druer. Druerne kommer fra Zillinken godset i Saar-Mosel-Ruwer området, lokaliseret i Tyskland. Udover de skønne druer, som danner den perfekte base, er smagsbilledet i denne vermouth prydet af rabarber, fersken, vindrueblomster, bitter appelsin, tranebær og hyldeblomst. Den får derfor en kompleks sammensmeltning af forskellige frugtige og florale noter, som er med til at give den sit forårsfriske udtryk.

Ferdinand’s Saar Rose Vermouth fungerer super godt rent med isterninger, eller i en sommerlig Vermouth & Tonic. Den er helt ideel til forårs- og sommeraftenerne, eller til en dejlig eftermiddag i solen.

Ferdinand’s destilleri har sit navn efter den kongelige preussiske Ferdinand Geltz (1851 -1925). Inspirationen til deres fantastiske produkter kommer fra det smukke landskab i Saar området. De bruger hovedsagelig de samme botanicals som i deres Ferdinand Saar Dry Gin, for at bevare det der særpræger deres produkter, nemlig det smukke Saar område. Ferdinands producerer fantastiske kvalitets produkter, med unikke lokale botanicals.

Ønsker du at dykke lidt mere ned i forskellige vermouths, så se vores udvalg på vores hjemmeside lige her.

0
0 varer i alt
Køb gavekort