DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ferdinand’s Saar Red Vermouth 18% 500ml

Ferdinands’s Saar Red er en dejlig frugtig Vermouth. Den får sin skønne farve naturligt fra de røde botanicals såsom Schönberger blommer, tranebær og kirsebær.

225,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

18%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS195059 Kategorier: ,

Læs mere …

Ferdinand’s Saar Red Vermouth er dejlig frugtig, og den første Vermouth i verden som er lavet på riesling. “Dronningen af hvide druer”, nemlig sorten Riesling Grape, er anset for at være delikat, særpræget og højt aromatiske. Druerne er håndplukket fra Zillinken godset i Saar-Mosel-Ruwer området, lokaliseret i Tyskland.

Vermouthen skiller sig ud, idet at den indeholder en masse røde frugter såsom Schönberger blommer, tranebær og kirsebær, som er af den danske sort Stevnsbær. Den grønne umodne valnød giver en skøn bitterhed, som bliver opvejet ad de røde bær.
Den får sin skønne farve naturligt fra de røde botanicals. Der tilsættes ikke nogen sukker farve, ej heller karamelliseret sukker.

Ferdinand’s Saar Red Vermouth fungere super godt rent med isterninger, eller i diverse forskellige klassiske drinks.

Ferdinand’s destilleri har sit navn efter den kongelige preussiske Ferdinand Geltz (1851 -1925) og får sin inspiration til deres fantastiske produkter fra det smukke landskab i Saar området. De bruger hovedsagelig de samme botanicals som i deres Ferdinand Saar Dry Gin, netop for at bevare det der særpræger deres produkter, nemlig det smukke Saar område. Ferdinands producerer fantastiske kvalitets produkter, med unikke lokale botanicals.

Ønsker du at dykke lidt mere ned i forskellige vermouths, så se vores udvalg på vores hjemmeside lige her.

0
0 varer i alt
Køb gavekort