DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ferdinand’s Saar Dry Vermouth 18% 500ml

Ferdinand’s Saar Dry Vermouth er verdens første riesling vermouth! Både duftnoter og smagsnuancer prydes af moselvin og rieslingdruer, men afrundes af et strejf af koriander og let timian.

225,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

18%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS191723 Kategorier: , Tags: , , ,

Læs mere …

 Ferdinand’s Saar Dry Vermouth er en tør og klassisk vermouth, og den første vermouth i verden som er lavet på riesling druer. “Dronningen af hvide druer”, sorten Riesling Grape, er anset for at være delikat, særpræget og højt aromatiske. Druerne er håndplukket fra Zillinken godset i Saar-Mosel-Ruwer området, lokaliseret i Tyskland.

Vermouthen er, ligesom de resterende produkter fra Ferdinand´s, af høj kvalitet. Dette mærkes tydeligt på både smag, og den lækre fornemmelse i munden. Både duftnoter og smagsnuancer prydes af moselvin og rieslingdruer, men afrundes af et strejf af koriander og let timian. Derudover har producenten været ganske hemmelighedsfuld angående indholdet i denne lækre vermouth.

Ferdinand’s Saar Dry Vermouth fungerer super godt rent med isterninger, eller i diverse forskellige klassiske drinks. Den passer fx super godt i en klassisk dry martini med Ferdinand’s Saar Dry Gin.

Ferdinand’s destilleri har sit navn efter den kongelige preussiske Ferdinand Geltz (1851 -1925) og får sin inspiration til deres fantastiske produkter fra det smukke landskab i Saar området. De bruger hovedsagelig de samme botanicals som i deres Ferdinand Saar Dry Gin, netop for at bevare det der særpræger deres produkter, nemlig det smukke Saar område. Ferdinands producerer fantastiske kvalitets produkter, med unikke lokale botanicals.

Ønsker du at dykke lidt mere ned i forskellige vermouths, så se vores udvalg på vores hjemmeside lige her.

0
0 varer i alt
Køb gavekort