DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ferdinand’s Martini Cocktail Gaveæske

Ferdinand’s Saar Dry Vermouth er som skabt til at akkompagnere deres Saar Dry Gin i den perfekte Saarlandske gin martini, der leder tankerne over på solbeskinnede vesttyske bakkedale dækket af søde druer.

650,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

44% & 18%

Flaskestørrelse

2 X 500ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS192003 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Denne Ferdinand’s Martini Cocktail Gaveæske er det perfekte sæt til en god martini i højeste kvalitet. Ferdinand’s Saar Dry Vermouth er bogstaveligt talt skabt til Ferdinand’s Saar Dry Gin, og det kan man godt smage på den skønne kombination.

Ginnen er  fra moselområdet i det sydlige Tyskland. Den er lavet på mere end 30 forskellige hemmelige botanicals, alle fra lokalområdet. Det er dog ikke alle 30 botanicals, der er hemmelige. Vi ved, at den er lavet på bl.a. enebær, rieslingdruer, moselvin, kvæde, lavendel, jasmin, fersken, æble, fennikel og ingefær. Sammensætningen af de mange botanicals giver en kompleks smagsoplevelse, og en unik smag, der er karakteristisk for Ferdinand’s brandet.

Find ginnen lige her!

Ferdinand’s Saar Dry Vermouth er naturligvis ligeledes fra det sydtyske Saarland. Det er den første vermouth i verden, der er lavet på riesling druer. Druerne er håndplukket fra et lokalt vingods i det sydtyske område. Smags- og duftnuancer i denne vermouth prydes af riesling druer, og afrundes af en smule timian og koriander. Ligesom i ginnen, er de fleste andre ingredienser i denne fantastiske vermouth holdt hemmelige.

Find vermouthen lige her!

Med en Ferdinand’s Martini Cocktail Gaveæske kan man selvfølgelig lave helt fantastiske martinier. Herunder har vi en lille oversigt over hvordan vi laver martinier på vores barer.
– Fyld is i et glas, og lad det stå, så glasset bliver koldt.
– Fyld is i en shaker, sammen med 6cl gin og 2cl Vermouth.
– Ryst, så det bliver blandet og nedkølet.
– Tøm glasset for is, og hæld martinien over i glasset uden at isen kommer med.
– Pynt med oliven og nyd.

0
0 varer i alt
Køb gavekort