DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Tonicsmagning

[vc_row max_width=”600″ css=”.vc_custom_1621250795636{padding-top: 50px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”10307″ alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1621250695428{padding-top: 20px !important;}”]

Two Socks Tonicsmagning

Herunder kan du læse mere om de forskellige tonics, samt se hvad vi mener med citronduft, limeduft og appelsinduft.

God fornøjelse!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row max_width=”600″ css=”.vc_custom_1621250818092{padding-top: 50px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”1165″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1621251110091{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 50px !important;}”] Aqua Monaco Organic Herbal Tonic er en af få tonics på markedet uden kinin. Den har en god kulsyre og citrussmag og er samtidig meget rund, pga. de middelhavs- og alpeurter der i stedet er tilsat.

 Aqua Monaco er en producent helt for sig. De går op i smagsoplevelser på et bæredygtigt grundlag, som de selv kalder ”Good Monaco” som også er en bevægelse der støtter både sociale, kulturelle og grønne projekter. De bruger vand fra en kilde med ti-tusind år gammelt gletsjervand der sikrer deres produkter en meget ren drikkevandsoplevelse. Derudover bruger de kun naturlige ingredienser når de laver deres mange smagsvarianter, heriblandt dry, extra dry og herbal varianterne.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1159″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1621251121033{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 50px !important;}”] Indi & Co Lemon Tonic er naturligt frisk tonic med en gennemtrængende smag af citron og lime. Den er lavet over vandbad, som bevarer flere af de naturlige olier i ingredienserne, som netop giver den naturlige smag.

 Indi Drinks som står bag Indi & Co. Tonics er en producent der gør tingene på deres egen måde. Det er helt unikke og meget naturligt smagene produkter der kommer ud fra denne producent, som producerer udelukkende på et bæredygtigt grundlag med omtanke for miljøet. De macererer (udbløder) samtlige ingredienser i alkohol i flere uger der giver et meget smagsintenst ekstrakt som destilleres over en særlig form for vandbads teknik kendt som ”au bain-marie”. Alt dette er for at bevare flere af de naturlige olier der er i ingredienserne for at sikre en mere naturlig smag i det færdige produkt.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1161″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1621251131519{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 50px !important;}”] Indi & Co Strawberry Tonic er naturligt sød tonic med en gennemtrængende smag af jordbær og noter af hyldebær. Den er lavet over vandbad, som netop bevarer flere af de naturlige olier i ingredienserne.

 Indi Drinks som står bag Indi & Co. Tonics er en producent der gør tingene på deres egen måde. Det er helt unikke og meget naturligt smagene produkter der kommer ud fra denne producent, som producerer udelukkende på et bæredygtigt grundlag med omtanke for miljøet. De macererer (udbløder) samtlige ingredienser i alkohol i flere uger der giver et meget smagsintenst ekstrakt som destilleres over en særlig form for vandbads teknik kendt som ”au bain-marie”. Alt dette er for at bevare flere af de naturlige olier der er i ingredienserne for at sikre en mere naturlig smag i det færdige produkt.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1157″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1621251142921{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 50px !important;}”] MG Tonica er en meget frisk og citrus præget tonic med dejligt livlige bobler og en let tørhed. Passer til mange forskellige gin typer og tilføre en friskhed. Egner sig også som en ”virgin GT” for sig selv med lidt citronskal i.

 MG Destilerías blev grundlagt tilbage i 1835, men begyndte først at destillere gin i 1940, efter sigende i Cataloniens bjerge da destillerimesteren måtte flygte da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939. I sit eksil fandt han vilde enebær, lime, citron og appelsin som han gav sig i kast med at destillere på. Efter sit eksil og Francos fald vendte han tilbage til sit destilleri med sin opskrift og har destilleret på den lige siden.
Siden da har de lanceret en række produkter bl.a. en tonic specifikt lavet hertil og derfor prydes af destilleriets eget navn, MG.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row max_width=”600″ css=”.vc_custom_1621250834617{border-bottom-width: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1621251947422{padding-bottom: 20px !important;}”]

Duft fra en citrusfrugt

Når der står, at du skal bruge citronduft, limeduft eller appelsinduft, skal du bruge en frisk frugt.

Så skræller du et stykke af skallen af, og twister det hen over glasset. På den måde kommer olierne fra skallen ned i glasset og giver en dejlig duft.

Du kan selv bestemme, om du vil have citrus-skallen med i glasset, eller om du bare smider den ud.[/vc_column_text][vc_single_image image=”10523″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

0
0 varer i alt
Køb gavekort