DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sådan! Mandarin & Appelsin Tonic

Sådan! Mandarin & Appelsin Tonic er lavet på råsaft fra økologiske appelsiner og mandariner. Den indeholder 20 % råsaft, hvilket giver en autentisk og naturlig smag af de søde og friske frugter!

32,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Sød

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TS000563 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Læs mere …

Sådan! Mandarin & Appelsin Tonic er en sød og frisk tonic, som er lavet på råsaften fra økologiske appelsiner og mandariner. Tonicen indeholder 20% råsaft, hvilket giver den en autentisk og naturlig smag af de søde og friske frugter. Den naturlige råsaft giver en rund og fyldig smag, og så bidrager den også med en smuk naturlig gul farve til tonicen.I og med at vi anvender naturlige ingredienser, så er det ikke ualmindeligt at der i tonicen kan forekomme bundfald, og vi anbefaler derfor at ryste tonicen forsigtigt inden brug.
Sådan! Mandarin & Appelsin Tonic rammer den hel perfekte balance mellem det søde, syrlige og den karakteristiske bitterhed, som kendetegner en tonic. Den lette bitterhed kommer fra den naturlige kvassia ekstrakt, som vi benytter i alle vores tonics.

Sådan! Tonic er et dansk brand, som producerer og udvikler økologiske og danske kvalitets tonic. Brandet har siden starten, haft en innovativ mission om at producerer økologiske tonics, uden unødvendige tilsætningsoffer. Sådan! Tonic benytter sig således af en ny og innovativ tilgang, sammenlignet med den klassiske tonic som mange kender.
Mange af de ingredienser som Sådan! Tonic bruger til at udvikle sine smagsvarianter, er ikke ingredienser som man normalt forbinder med en tonic. Sådan! Tonic anvender altid råsaften fra frugt og grøntsager, for at opnå naturlig søde, friske og syrlige smagsnoter – så lad dig overraske, og gå på opdagelse i de mange smagskombinationer du kan få i sammensætningen med en god gin.

 

Se flere Sådan! Tonic smagsvarianter her! 

 

INDHOLD:

Vand, kuldioxid,  mandarinsaft* appelsinsaft* sukker* Citronsyre, citrus aroma*, naturlig kvassia-ekstrakt

NÆRINGSINDHOLD:

Næringsindhold pr 100ml af produktet
Energi: KJ 148 / 35 kcal
fedt: 0
Heraf mættede fedtsyre 0
Kulhydrater: 8,7g
Heraf sukkerarter: 8,7g
Fibre 0
Protein: 0
Salt: 0

 

 

Denne tonic passer godt sammen med …

0
0 varer i alt
Køb gavekort