DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sådan! Klassisk Tonic

 Sådan! Klassisk Tonic er en ærlig og simpel tonic, lige som den skal være. Denne tonic indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer, og har en dejlig klassisk smag.

32,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Klassisk

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TS000020 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Sådan! Klassisk Tonic er vores bud på en ærlig og simpel tonic, uden unødvendige tilsætningsstoffer. Det er en dansk og økologisk tonic, som er produceret i Slagelse af vores tapperimester, Mikkel Baad. Tonicen har et klassisk udtryk og smag, og en vis friskhed over sig fra de økologiske citroner. Den naturlige råsaft fra citronerne sørger for, at tonicen har en naturlig og autentisk smag. Råsaften giver også tonicen en transparent, men lidt uklart udtryk. I og med at vi anvender naturlige ingredienser, så er det ikke ualmindeligt at der i tonicen kan forekomme bundfald, og vi anbefaler derfor at ryste tonicen forsigtigt inden brug.
Sådan! Klassisk Tonic er simpel og klassisk, lige som den skal være. Den karakteristiske tonic bitterhed, kommer fra den naturlige kvassia ekstrakt, og er den bitter vi anvender i alle vores tonics.

Sådan! Tonic er et dansk brand, som producerer og udvikler økologiske og danske kvalitets tonic. Brandet har siden starten, haft en innovativ mission om at producerer økologiske tonics, uden unødvendige tilsætningsoffer. Sådan! Tonic benytter sig således af en ny og innovativ tilgang, sammenlignet med den klassiske tonic som mange kender.
Mange af de ingredienser som Sådan! Tonic bruger til at udvikle sine smagsvarianter, er ikke ingredienser som man normalt forbinder med en tonic. Sådan! Tonic anvender altid råsaften fra frugt og grøntsager, for at opnå naturlig søde, friske og syrlige smagsnoter – så lad dig overraske, og gå på opdagelse i de mange smagskombinationer du kan få i sammensætningen med en god gin.

 Se flere Sådan! Tonic smagsvarianter her! 

 INDHOLD:
Vand, Kuldioxid Sukker*, Citronsaft*, Citronsyre, Naturlig aroma fra (citron*, ensian), Naturlig Kvassia-Ekstrakt

*økologisk

NÆRINGSINDHOLD:

Næringsindhold pr 100ml af produktet
Energi: KJ 113 / 27,2 kcal
fedt: 0
Heraf mættede fedtsyre 0
Kulhydrater: 6,8g
Heraf sukkerarter: 6,8g
Fibre 0
Protein: 0
Salt: 0

Denne tonic passer godt sammen med …

0
0 varer i alt
Køb gavekort