DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sådan! Hyldeblomst Tonic

Sådan! Hyldeblomst Tonic har søde noter af økologisk hyldeblomst, og friske noter af økologisk citron. De søde og syrlige noter skaber sammen en dejlig tonic, med duft- og smagsnoter af det vi kendetegner som en dansk sommer.

32,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Sød

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TS000655 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Sådan! Hyldeblomst Tonic er en sødmefuld tonic, som har florale duft- og smagsnoter af økologisk hyldeblomst. Tonicen er lavet på råsaften fra hyldeblomst, og har derfor en autentisk og naturlig smag af den dejlige sommerblomst. For at bryde de søde smagsnoter og give tonicen en friskhed, så har vi tilført den en smule råsaft fra økologiske citroner. Tonicen har en perfekt balance mellem det syrlige og søde, men med sødmen som den dominerende smags- og duftnote. Den naturlige råsaft giver tonicen dens unikke og naturlige farve, samt kraftige smag. I og med at vi anvender naturlige ingredienser, så er det ikke ualmindeligt at der i tonicen kan forekomme bundfald, og vi anbefaler derfor at ryste tonicen forsigtigt inden brug.
Sådan! Hyldeblomst Tonic er smagen af dansk sommer, tilført den karakteristisk bitterhed som kendetegner en tonic. Den lette bitterhed kommer fra den naturlige kvassia ekstrakt, som vi benytter i alle vores tonics.

Dansk, økologisk og innovativt

Sådan! Tonic er et dansk brand, som producerer og udvikler økologiske og danske kvalitets tonic. Brandet har siden starten, haft en innovativ mission om at producerer økologiske tonics, uden unødvendige tilsætningsoffer. Sådan! Tonic benytter sig således af en ny og innovativ tilgang, sammenlignet med den klassiske tonic som mange kender.
Mange af de ingredienser som Sådan! Tonic bruger til at udvikle sine smagsvarianter, er ikke ingredienser som man normalt forbinder med en tonic. Sådan! Tonic anvender altid råsaften fra frugt og grøntsager, for at opnå naturlig søde, friske og syrlige smagsnoter – så lad dig overraske, og gå på opdagelse i de mange smagskombinationer du kan få i sammensætningen med en god gin.

Se Sådan!Tonics andre smagsvarianter her! 

 

INDHOLD:
Vand, Kuldioxid, Hyldeblomst Ekstrakt*, Sukker*, Citronsaft*, Citronsyre, Citron Aroma*, Naturlig Kvassia-Ekstrakt

*økologisk

NÆRINGSINDHOLD:

Næringsindhold pr 100ml af produktet
Energi: KJ 126 / 30 kcal
fedt: 0
Heraf mættede fedtsyre 0
Kulhydrater: 7,4g
Heraf sukkerarter: 7,4g
Fibre 0
Protein: 0
Salt: 0

 

Denne tonic passer godt sammen med …

0
0 varer i alt
Køb gavekort