DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sådan! Citron Tonic

 Sådan Citron Tonic er en dansk og økologisk tonic, som har en dejlig sød og syrlig smag fra økologiske citroner.

32,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Mellem Tør, Sød

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TS000228 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Læs mere …

Sådan! Citron Tonic er en frisk tonic, som er lavet på råsaften fra økologiske citroner. Tonicen har en gennemtrængende smag af syrlige citroner, men også en behagelig sødme for at balancerer tonicen. De naturlige råsafter giver tonicen en naturlig og autentisk smag, samt et flot transparent farveudtryk. I og med at vi anvender naturlige ingredienser, så er det ikke ualmindeligt at der i tonicen kan forekomme bundfald, og vi anbefaler derfor at ryste tonicen forsigtigt inden brug.
Sådan! Citron Tonic har en naturlig balance mellem de syrlige og søde smage, og afrundes af en god tørhed. Den karakteristiske tonic bitterhed, kommer fra den naturlige kvassia ekstrakt, og er den bitter vi anvender i alle vores tonics.

Sådan! Tonic er et dansk brand, som producerer og udvikler økologiske og danske kvalitets tonic. Brandet har siden starten, haft en innovativ mission om at producerer økologiske tonics, uden unødvendige tilsætningsoffer. Sådan! Tonic benytter sig således af en ny og innovativ tilgang, sammenlignet med den klassiske tonic som mange kender.
Mange af de ingredienser som Sådan! Tonic bruger til at udvikle sine smagsvarianter, er ikke ingredienser som man normalt forbinder med en tonic. Sådan! Tonic anvender altid råsaften fra frugt og grøntsager, for at opnå naturlig søde, friske og syrlige smagsnoter – så lad dig overraske, og gå på opdagelse i de mange smagskombinationer du kan få i sammensætningen med en god gin.

Se andre smagsvarianter fra Sådan! Tonic her! 

INDHOLD:
Vand, Kuldioxid, Citronsaft*, Sukker*, Citronaroma*, Naturlig Kvassia-Ekstrakt

*økologisk

NÆRINGSINDHOLD:

Næringsindhold pr 100ml af produktet
Energi: KJ 123 / 29 kcal
fedt: 0
Heraf mættede fedtsyre 0
Kulhydrater: 7,4g
Heraf sukkerarter: 7,4g
Fibre 0
Protein: 0
Salt: 0

 

Denne tonic passer godt sammen med …

0
0 varer i alt
Køb gavekort