DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

SÅ 1975 Mango Tonic

Så 1975 Mango Tonic er en dansk og økologisk tonic, som bliver produceret i Slagelse. Tonicen er lavet på aromaerne fra både mango og lime, og har en sødere smag, som brydes af et hint af friskhed fra limen.

18,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Sød

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TS000754 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

SÅ 1975 Mango Tonic har skønne smags- og duftnoter af mango, som brydes af et lille hint af lime. Det er en dansk og økologisk tonic, som er lavet på aromaerne fra både mango og lime. Tonicen har en velafbalanceret smag af både sødme og friskhed, samt en fyldig bitter afrunding. Den karakteristiske tonic bitterhed, kommer fra den naturlige kvassia ekstrakt, og er den bitter vi anvender i alle vores tonics. Limearomaen bidrager også med friskhed og bitterhed, men der er ingen tvivl om at den dominerende smags- og duftnote er fra mangofrugten. SÅ 1975 Mango Tonic er en fantastisk mulighed for at nyde en sød og eksotisk drink, eller en mere cocktail inspireret gin og tonic.

SÅ 1975 Tonic er et dansk brand, som udvikler og producerer danske og økologiske kvalitets tonic. Brandet er et underbrand til Sådan! Tonic, og begge brands bliver produceret i Slagelse af vores tapperimester, Mikkel Baad. Brandet har siden starten, haft en mission om at producere kvalitets tonic, til en overkommelig pris, og stadig holde det så naturligt og autentisk som muligt. Derfor indeholder vores SÅ 1975 Tonics ingen råsaft, men dette ændrer ikke på at de stadig er af høj kvalitet, økologiske og naturlige. Vores tonics er lavet på økologiske og naturlige aromaer, som indikerer at aromaerne er lavet på de naturlige og autentiske frugter.

Se andre smagsvarianter fra SÅ 1975 Tonics her! 

Indhold

Vand, kuldioxid, sukker*, citronsyre, mango aroma*, lime aroma*, naturlig Kvassia-ekstrakt

Næringsindhold
Næringsindhold pr 100ml af produktet
Energi: KJ 90 / 21 kcal
fedt: 0
Heraf mættede fedtsyre 0
Kulhydrater: 5,3g
Heraf sukkerarter: 5,3g
Fibre 0
Protein: 0
Salt: 0

 

Denne tonic passer godt sammen med …

0
0 varer i alt
Køb gavekort