DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Archibald French Tonic

Archibald French Tonic er en middelsød, rund og let fransk tonic med bitre noter af enebær fremfor kinin, som er med til at give den runde smag, og elegante afbalancerede sødme.

30,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Mellem Tør

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Frankrig

Varenummer (SKU): TS578753 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Archibald French Tonic kommer fra et gammelt fransk destilleri, hvor de går meget op i traditioner. Det er en økologisk tonic lavet på gode råvarer, hvilket tydeligt smages på kvaliteten.

Det er en middeltør tonic med en dejlig rund smag og en afbalanceret sødme. Den får sine lette bitre noter fra enebær, da den udelukkende er lavet på ingredienser fra Frankrig, hvor der ikke vokser kinin. At der ikke er kinin i denne tonic, betyder at den får et mildere og mere rundt udtryk.

L’Etiqueteuse er navnet på ’kontoret’ hvor Archibald Tonic bliver produceret. Her går de med stolthed op i gamle franske traditioner, og producerer derfor tonicen med franske teknikker. Derudover er deres tonic produceret med udelukkende lokale franske ingredienser. Det gør de af to årsager. Den ene årsag er kærligheden til eget land, som de gerne vil hylde med en fransk tonic.

Den anden årsag er, at de også går meget op i bæredygtighed. Derfor vil de gerne undgå import og transport af deres ingredienser, for et mindre klimaaftryk. Et andet tiltag de har taget for bæredygtigheden, er at de bruger flaskeetiketter lavet af genbrugsmateriale fra sukkerrørsindustrien. Derudover bliver der brugt vegetabilsk blæk på deres kasser.

Vi går meget op i at vælge den rette tonic hos Two Socks. Det gør vi fordi, den rette tonic kan løfte en gin til en endnu bedre oplevelse, hvor et dårligt tonic match kan forvrænge ginnens smagsbillede fuldstændigt. Derfor vejleder vi gerne om hvilken gin & tonic vi mener passer sammen.

Se vores andre tonics lige her!

Indhold

Vand, kuldioxid, Fairtrade rørsukker*, destilleret urteekstrakter (gentianrod*, enebær*), surhedsregulerende middel citronsyre, naturlig aroma
*økologisk

Næringsindhold 

Næringsindhold pr 100ml af produktet
Energi: KJ 114 / 27 kcal
fedt: 0
Heraf mættede fedtsyre 0
Kulhydrater: 6,8g
Heraf sukkerarter: 6,8g
Fibre 0
Protein: 0
Salt: 0
0
0 varer i alt
Køb gavekort