DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Indi & Co Lemon Tonic

Indi & Co Lemon Tonic er en naturligt frisk tonic med en gennemtrængende smag af citron og lime. Den er lavet over vandbad, som bevarer flere af de naturlige olier i ingredienserne, hvilket netop giver den naturlige smag.

25,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Sød

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS200123 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Indi & Co Lemon Tonic er en frisk og sød tonic fra Spanien, med en intens og syrlig smag af citrus. Den kommer med sin smag tæt på en lemon-sodavand, og er det perfekte valg hvis man søger mellemtingen mellem en lemon-sodavand og en kvalitets-tonic.

Denne syrlige og søde tonic har en dejlig afbalanceret smag af citron og lime. Den er lavet med økologisk rørsukker, citronjuice, limeskal og yuzuskal, appelsinblomster fra sevilla, og kinabark. De bitre tonicnoter er meget lette og anonyme, og bemærkes stort set ikke. Det at de er der, er dog med til at give denne tonic en kant, der adskiller den fra en normal sodavand.

Producenten bag Indi & Co Lemon Tonic har deres helt egen måde at gøre tingene på. Det er unikke og meget naturligt smagende produkter, der kommer ud fra denne producent. De producerer udelukkende på et bæredygtigt grundlag med omtanke for miljøet. Samtidig anvender de stadig den dag i dag nogle af de traditionelle metoder fra destilleriets oprindelse. De macererer (udbløder) samtlige ingredienser i alkohol i flere uger, hvilket giver et meget smagsintenst ekstrakt. Dette ekstrakt destilleres over en særlig form for vandbad, kendt som ”au bain-marie”. Alt dette er for at bevare flere af de naturlige olier der er i ingredienserne, for at sikre en mere naturlig smag i det færdige produkt.

Se alle vores skønne tonics lige her!

Indhold

Vand, kuldioxid, citronsaft* fra koncentrat, rørsukker*, sødestof erythritol*, steviaekstrakt*, surhedsregulerende middel citronsyre, naturlig ekstrakt af lime*, citron* og yuzu* skal og appelsinblomst*, naturlig aroma (indeholder kinin).
*økologisk

Næringsindhold 

Næringsindhold pr 100ml af produktet
Energi: KJ 60 / 14 kcal
fedt: 0
Heraf mættede fedtsyre 0
Kulhydrater: 3,5g
Heraf sukkerarter: 3,5g
Fibre 0
Protein: 0
Salt: 0,01g
0
0 varer i alt
Køb gavekort