DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

24 stk Indi & Co Tonic

Alle ingredienser i denne fantastiske tonic ligger i rå alkohol i optil 8 uger, inden de koges over vandbad. Dette gør at man beholder alle de naturlige olier og smage. Den indeholder appelsinskal, kardemomme og selvfølgelig naturlig kininbark.

600,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Klassisk

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS200116-24 Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Indi & Co Tonic er en spændende klassisk tonic fra Spanien, som er lavet ud fra traditionelle metoder. Den bliver nemlig lavet på Spaniens ældste destillerie, hvor de også laver Wint & Lila Gin.

Deres klassiske tonic er en afbalanceret sød og frisk tonic med en meget naturlig smag. Den er lavet på en række ingredienser, der bidrager til den samlede smag. Bl.a. skallerne fra lime, citron og appelsin, nigellafrø, kardemomme og kinabark. Der er også tilsat naturlig kininsmag, for at give den sit klassiske tonicudtryk.

Producenten bag Indi & Co Tonic har deres helt egen måde at gøre tingene på. Det er unikke og meget naturligt smagende produkter, der kommer ud fra denne producent. De producerer udelukkende på et bæredygtigt grundlag med omtanke for miljøet. Samtidig anvender de stadig den dag i dag nogle af de traditionelle metoder fra destilleriets oprindelse. De macererer (udbløder) samtlige ingredienser i alkohol i flere uger, hvilket giver et meget smagsintenst ekstrakt. Dette ekstrakt destilleres over en særlig form for vandbad, kendt som ”au bain-marie”. Alt dette er for at bevare flere af de naturlige olier der er i ingredienserne, for at sikre en mere naturlig smag i det færdige produkt.

At bruge den rette tonic til en gin, er i vores optik noget af det vigtigste i en god G&T. Derfor står vi klar med vejledning til hvilke tonics vi anbefaler til hvilke af vores gins. Derudover har vi flere muligheder for at købe tonic med til en gin, både som gaveæsker, eller som samlet pakke.

Se alle vores skønne tonics lige her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort