DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Indi & Co Strawberry Tonic

Indi & Co Strawberry Tonic er en naturligt sød tonic, med en gennemtrængende smag af jordbær og noter af hyldebær og citrus. Den er lavet over vandbad, hvilket bevarer flere af de naturlige olier i ingredienserne, og giver mere smag.

25,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Sød

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS200130 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Indi & Co Strawberry Tonic er en sød og sommerlig tonic fra Spanien, med en fantastisk flot farve. Den er både økologisk og naturlig, og får altså både smag og farve fra rigtige jordbær.

Indi & Co Strawberry Tonic rammer den helt perfekte balance mellem det søde, syrlige og en smule bitre. Den får sin sødme fra friske jordbær og økologisk rørsukker, og en lækker frisk syrlighed fra citrus og hyldebær. Hertil er der også tilsat naturlig kininsmag, for at give den de lette bitre noter, der gør at den stadig kategoriseres som en tonic.

Producenten bag Indi & Co har deres helt egen måde at gøre tingene på. Det er unikke og meget naturligt smagende produkter, der kommer ud fra denne producent. De producerer udelukkende på et bæredygtigt grundlag med omtanke for miljøet. Samtidig anvender de stadig den dag i dag nogle af de traditionelle metoder fra destilleriets oprindelse. De macererer (udbløder) samtlige ingredienser i alkohol i flere uger, hvilket giver et meget smagsintenst ekstrakt. Dette ekstrakt destilleres over en særlig form for vandbad, kendt som ”au bain-marie”. Alt dette er for at bevare flere af de naturlige olier der er i ingredienserne, for at sikre en mere naturlig smag i det færdige produkt.

At bruge den rette tonic til en gin, er i vores optik noget af det vigtigste i en god G&T. Derfor står vi klar med vejledning til hvilke tonics vi anbefaler til hvilke af vores gins. Derudover har vi flere muligheder for at købe tonic med til en gin, både som gaveæsker, eller som samlet pakke.

Se alle vores skønne tonics lige her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort