DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Doctor Polidori Grape Tonic

Doctor Polidori Grape Tonic er en krydret og frisk tonic med en gennemtrængende smag af bittersød drue. Den middeltørre bitterhed fra kininen understøttes af florale og krydrede noter fra blomster og urter.

24,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Mellem Tør

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS193626 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Doctor Polidori Grape Tonic er en unik og anderledes tonic. Den har en let og lækker bitterhed fra kininen, som giver et dejligt modspil til den gennemtrængende smag af bittersøde druer, som præger denne tonic.

Doctor Polidori er et tonic mærke skabt af Avadis Distillery, som er destilleriet bag Ferdinand’s Gin. Her er den sammen med de to andre varianter, Dry og Cucumber, lavet specifikt til at akkompagnere Ferdinand’s Gin. Kombinationen med Ferdinand’s Gin og Doctor Polidori Grape Tonic er også dejlig, men denne fantastiske tonic fortjener helt klart også at blive brugt til mange andre gode gins..

Denne tonic er baseret på druer, ligesom mange af Ferdinand’s produkter. Den har derfor en anderledes bitter sødme, som er med til at give den et unikt smagsbillede. Derudover indeholder den kinin, der sørger for den velkendte tonic bitterhed. Producenten bag har som altid været hemmelighedsfuld, og vi ved derfor ikke mere præcist hvad den er lavet på. Dog ved vi, at det er en lækker tonic i god kvalitet.

Hos Two Socks går vi meget op i gin, og faktisk lige så meget op i tonic. Vi mener nemlig at den rette tonic er helt essentielt for en god gin. Derfor giver vi gerne råd og vejledning om hvilke tonics der passer til vores gin. Ligeledes sælger vi gerne alle vores gin i sampakker med tonic inkluderet.

Se hele vores tonic sortiment her!

Denne tonic passer godt sammen med …

0
0 varer i alt
Køb gavekort