DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Doctor Polidori Dry Tonic

Doctor Polidori Dry Tonic er en let krydret tonic infuseret med forskellige urter som basilikum, timian, cubeb peber og enebær. Fantastisk let smag med en dejlig tørhed og lækker kulsyre. Den passer godt til en god klassisk G&T.

24,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Klassisk

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS191402 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Doctor Polidori Dry Tonic er en krydret og tør tonic. Den har en god bitterhed fra kininen, som understøttes af florale og krydrede noter fra blomster, urter og ingefær. Helt perfekt i en god klassisk G&T.

Denne tonic kommer fra Avadis Distillery, som er destilleriet bag Ferdinand’s Gin. Her er den sammen med de to andre varianter, Cucumber og Grape, lavet specifikt til at akkompagnere Ferdinand’s Gin. Kombinationen med Ferdinand’s Gin og Doctor Polidori Dry Tonic er også ganske fantastisk, men denne skønne tonic kan bestemt også bruges med mange andre forskellige gins.

Doctor Polidori Dry Tonic får særligt sin tørre smag fra urter. Den er nemlig infuseret med forskellige urter, som basilikum, timian, cubeb peber og enebær. Særligt enebærrene giver en god tørhed, som også går rigtig fint sammen med enebærnoterne i de fleste gins. Netop derfor er det en tonic, der passer til mange forskellige gin. Smagen fra de andre urter er stadig tilpas anonyme til at ginnen bibeholder sit lette og klassiske udtryk.

Hos Two Socks går vi meget op i gin, og faktisk lige så meget op i tonic. Vi mener nemlig at den rette tonic er helt essentielt for en god gin. Derfor giver vi gerne råd og vejledning om hvilke tonics der passer til vores gin. Ligeledes sælger vi gerne alle vores gin i sampakker med tonic inkluderet.

Se hele vores tonic sortiment her!

Indhold

Vand, kuldioxid, sukker, citronsyre, antioxidant ascorbinsyre, naturlig kininaroma

Næringsindhold 

Næringsindhold pr 100ml af produktet
Energi: KJ 139 / 33 kcal
fedt: 0
Heraf mættede fedtsyre 0
Kulhydrater: 7,8g
Heraf sukkerarter: 7,8g
Fibre 0
Protein: 0
Salt: 0

0
0 varer i alt
Køb gavekort