DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Doctor Polidori Cucumber Tonic

Doctor Polidori Cumcumber Tonic er en krydret og frisk tonic med en gennemtrængende smag af agurk, og en middeltør bitterhed fra kininen, som understøttes af florale og krydrede noter fra blomster og urter.

24,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Klassisk

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS191457 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Doctor Polidori Cucumber Tonic er en spændende klassisk tonic. Den har en god bitterhed fra kininen, som understøttes af florale og krydrede noter fra blomster og urter. Derudover har den friske noter fra agurk, som dominerer smagen i denne tonic.

Doctor Polidori bliver fremstillet af Avadis Distillery, som er destilleriet bag Ferdinand’s Gin. Her er den sammen med de to andre varianter, Dry og Grape, lavet specifikt til at akkompagnere Ferdinand’s Gin. Kombinationen med Ferdinand’s Gin og Doctor Polidori Cucumber Tonic er også nærmest “a match made in heaven”, men denne unikke tonic kan også bruges i andre sammenhænge.

Denne tonic har tydelige noter af agurk, hvilket giver en lækker friskhed til en G&T. Derudover har den skønne krydrede og florale noter fra de mange blomster og urter, som denne tonic er lavet med. Producenten bag har som altid været hemmelighedsfuld, og vi ved derfor ikke mere præcist hvad den er lavet på. Dog ved vi, at det er en lækker tonic i god kvalitet.

Hos Two Socks går vi meget op i gin, og faktisk lige så meget op i tonic. Vi mener nemlig at den rette tonic er helt essentielt for en god gin. Derfor giver vi gerne råd og vejledning om hvilke tonics der passer til vores gin. Ligeledes sælger vi gerne alle vores gin i sampakker med tonic inkluderet.

Se hele vores tonic sortiment her!

Denne tonic passer godt sammen med …

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort