DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Aqua Monaco Tonic Extra Dry

Aqua Monaco Extra Dry Tonic produceret i samarbejde med Klaus St. Rainer fra Golden Bar i München. Denne tonic er meget lav i sukker og høj i kulsyre. Det giver en ekstrem tør tonic, der lader ginen skinne igennem uden at forvrænge den.

22,00 DKK Inkl. moms

Tørhed

Ekstra tør

Flaskestørrelse

230ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS150174 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Aqua Monaco Extra Dry Tonic er som navnet antyder, en ekstra tør tonic. Den er virkelig for dem, der nyder de helt klassiske og meget tørre gin & tonics uden en masse sødme og friskhed.

Den kommer fra området omkring München, hvor den er produceret på vandet fra en lokal kilde. Dette vand er meget mineralholdigt og blødt, hvilket sætter sit præg på tonicen, som ligeledes bliver super lækker. Extra Dry versionen fra Aqua Monaco er produceret i samarbejde med bartenderen Klaus St. Rainer fra Golden Bar i München. Han savnede en tør tonic uden forstyrrelser, som kunne bruges med de klassiske gins.

Aqua Monaco Extra Dry Tonic får sin tørhed ved at have et meget lavt sukkerindhold, samt et højt indhold af kulsyre. Hertil har den tørre og bitre noter fra kininen, som giver den sit klassiske tonic udtryk. Men der er stadig god plads til ginnen i denne tonic. Det er en ekstrem tør tonic, der lader ginen skinne igennem uden at forvrænge den.

Hos Two Socks går vi meget op i at finde den rette tonic til en gin. Vi mener nemlig at en god tonic kan løfte ginnens smagsnoter, og at en forkert tonic kan give et helt forvrænget indtryk af en ellers god gin. Derfor vejleder vi gerne med vores opskrifter til hvilke gin og tonics, vi mener passer godt sammen.

Se vores tonic udvalg her!

Denne tonic passer godt sammen med …

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort