DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Aqua Monaco Organic Herbal Tonic

Aqua Monaco Organic Herbal Tonic er en af få tonics på markedet uden kinin. Den har en god kulsyre og citrussmag og er samtidig meget rund, pga. de middelhavs- og alpeurter der i stedet er tilsat.

25,00 DKK Inkl. moms

Tørhed

Mellem Tør, Økologisk

Flaskestørrelse

230ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS150563 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Aqua Monaco Organic Herbal Tonic er en spændende økologisk tonic baseret på urter. Den er lavet helt uden kinin, og har derfor en mere mild smag, uden den karakteristiske tonic bitterhed.

Den kommer fra den tyske producent, Aqua Monaco, der ligger lige ved München. De går op i smagsoplevelser på et bæredygtigt grundlag, som de selv kalder ”Good Monaco”. Det er også en bevægelse, der støtter både sociale, kulturelle og grønne projekter. De bruger vand fra en kilde med ti-tusind år gammelt gletsjervand, der sikrer deres produkter en meget ren drikkevandsoplevelse. Derudover bruger de kun naturlige ingredienser når de laver deres mange smagsvarianter, heriblandt dry, extra dry og herbal varianterne.

Aqua Monaco Organic Herbal Tonic er lavet med forskellige urter fra bl.a. alperne og middelhavsområdet. Det giver en dejlig urtet smag, og en let bitterhed, som erstatter kininens bitre smagsnoter. På den måde er denne tonic stadig som en tonic skal være, selvom der ikke er kinin. Den er bare mindre bitter, og mere frisk og urtet. Friskheden kommer fra de fine citrusnoter, der også findes i denne tonic.

Vi går hos Two Socks meget op i at matche den rigtige tonic til ginnen, og har derfor et spændende udvalg af meget forskellige luksus tonics. Fælles for dem alle, er at det er tonic i god kvalitet, der er lavet til premium gin. Derved er alle vores tonics i større eller mindre grad lavet til ikke at ødelægge de spændende smagsnoter fra ginnen.

Se alle vores andre tonic varianter lige her!

Denne tonic passer godt sammen med …

0
0 varer i alt
Køb gavekort