DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Aqua Monaco Dry Tonic

En på alle måder klassisk tonic med en fantastisk sprudlende kulsyre, dejlig friske citrus noter og en god afsluttende tørhed. Den er produceret på det reneste kildevand fra München med et højt indhold af mineraler, som gør den ekstraordinært blød.

22,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Klassisk

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS150051 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Aqua Monaco Dry Tonic er en fantastisk klassisk tonic. Den er lige præcis som en god klassisk tonic skal være. Uden diverse forstyrrende smagselementer, men samtidig fyldt med god smag, og så med en lækker tørhed og skønne bobler.

Aqua Monaco Dry Tonic kommer fra området omkring München, hvor den er produceret på det reneste lokale kildevand. Det er noget meget mineralholdigt og blødt vand, hvilket helt klart også påvirker kvaliteten af tonicen til den gode side. Smagen er lækker og klassisk, med en tør bitterhed fra kininen, og friske noter af citrus. For at give den det sidste touch, har den en helt perfekt mængde kulsyre, der giver fantastiske livlige og sprudlende bobler.

Hos Two Socks vil vi gerne give de bedste gin & tonic oplevelser. Eftersom over halvdelen af indholdet i en G&T er tonic, går vi meget op i at finde den rette tonic til hver enkelt af vores gins. En god tonic passer til ginnens smagsnuancer, giver plads til ginnen, og løfter den. Den forkerte tonic kan forvrænge ginnens smagsbillede fuldstændig. Derfor giver vi gerne vejledning i hvad der passer sammen, ligesom vi har både gaveæsker og gin og tonic sæt, som man kan købe.

Se vores andre skønne tonics her!

Denne tonic passer godt sammen med …

0
0 varer i alt
Køb gavekort