DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Two Socks Organic Hood – Mørk Kamel

Two Socks Organic Hood er en økologisk hættetrøje i god skandinavisk kvalitet, lavet med bæredygtighed for øjet. Den findes i 3 forskellige farver, og kan bruges af alle køn. Størrelserne er herre-størrelser.

500,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): CC2345-camel Kategorier: , , Tag:

Læs mere …

Vores Two Socks Organic Hood hættetrøje i mørk kamel, er en blød og lækker hættetrøje i økologisk bomuld. Den er i høj skandinavisk kvalitet, og er fremstillet med bæredygtighed for øjet. Hættetrøjen findes desuden i 2 andre farver.

Find de andre farver her!

Hele vores Two Socks Tøj serie har vores signatur-sokker på enten forsiden eller bagsiden. På vores Two Socks hættetrøje sidder de til højre på ryggen. De to sokker fortæller historien om Two Socks, og hvorfor vi har vores navn. Det stammer fra den ene stifter, Simon, der altid går rundt med to forskellige sokker på. Derfor er sokkerne på trøjen naturligvis også med to forskellige mønstre.

Tøjet er fremstillet i samarbejde med Clean Cut Copenhagen, som er et dansk tøjbrand. De fremstiller herretøj i høj kvalitet med god comfort og rene linjer. Et af deres hovedmål, er at fremstille tidsløst og stilrent tøj i god kvalitet, således at tøjet holder længere. På den måde kan antallet af indkøb og forbruget reduceres for en mere bæredygtig fremtid. Clean Cut har desuden en ambition om at deres tøj fremover i endnu højere grad skal fremstilles af økologiske eller genanvendte materialer, for at gøre det mere miljøvenligt.

Denne hættetrøje er fremstillet af følgende materiale:
100% økologisk bomuld

0
0 varer i alt
Køb gavekort