DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Tilbud

Sabatini GinO 0.0% 700ml

200,00 kr. Inkl. moms

Sabatini GinO er den alkoholfrie version af den fantastiske Sabatini Gin. Den beskrives bedst som Toscana på flaske med friske, urtede og krydrede noter af olivenblade, salvie, timian, lavendel og citronverbena.

 

På lager

Varenummer (SKU): TS818276 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Sabatini GinO er den alkoholfrie version af Sabatini ginnen. Den alkoholfrie Sabatini er perfekt til dig som elsker en god alkoholfri G&T, men ikke ønsker at gå ned på smag og kvalitet. Og det er der heller ingen grund til med denne fantastiske GinO. Gino’en har en fantastisk stærk urtearoma og en svag citrus duft. De botanicals som er brugt i denne GinO, giver en fantastisk balance mellem urter og citrus.
De 5 botanicals brugt i denne GinO er:

  • Oliven blade, salvie, timian, lavendel og citronverbena.

Sabatini GinO er udover at være alkoholfri, også fremstillet uden sukker, sødemidler, allegener og kunstigesmagstoffer. Derudover er den også vegansk!

Nyd den med en tør tonic, isterninger og top den med frisk timian.

Familien Sabatini og Thames Distillers

Sabatini familien har et stort kendskab til produktionen af vin og spiritus og har gennem flere generationer produceret det i Italien. I 2015 besluttede de at tilføje gin til deres produktion. Deres gin skiller sig ud fra andre gins, fordi at den afspejler de smagsnuancer som netop kendetegner Toscana området.

Familien Sabatini samler og sender alle ingredienser fra deres gård nær Cortona og sender de friske ingredienser direkte til London, hvor Charles Maxwell, master destiller på Thames Distillers, forvandler olivenblade, salvie, timian, lavendel og citronverbena til den perfekte italienske alkoholfrie gin.

Se vores udvalg af Sabatini produkter her! 

 

Yderligere information

Vægt 1245 kg
Størrelse 8 × 8 × 23 cm
Alkohol

0,0%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Italien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sabatini GinO 0.0% 700ml”

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort