DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Tilbud

Bobby’s Gin 42% 100ml

80,00 kr. Inkl. moms

Bobby’s Gin kommer fra Holland, men henter sin inspiration i Indonesien. Denne gin er derfor fyldt med sprudlende intense og krydrede noter fra det asiatiske land.

Varenummer (SKU): TS-Bobbys-100ml Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Bobby’s Gin 100ml, eller Bobby’s Schiedam Dry Gin, som den hedder, er en spændende gin fra Holland. Den henter sin inspiration i det indonesiske køkken, og er fyldt med spændende krydderier, der giver en varm krydret smag.

Ginnen er destilleret på de klassiske enebær, der giver den karakteristiske smag af gin. Hertil kommer de mere eksotiske krydderier, og som gør ginnen unik. Det er bl.a. citrongræs, nelliker, allehånde, rosenskud og cubeb peber. Fra citrongræs og rosenskud kommer der også en let friskhed, som fungerer super godt op imod de mere krydrede ingredienser.

Bobby’s Gin 100ml siges at have en lang historie bag sig. Den stammer tilbage fra 1700-tallet, hvor den tyske doktor Franz de le Böe udviklede den som medicin. Flere årtier senere fandt denne drik vejen til England, hvor den blev udnævnt til national-drik. Den gin der sælges i dag, er en moderniseret opskrift. Efter at have udviklet og tilpasset opskriften i 2 år, kom den på markedet i 2014.

Flasken er inspireret af den klassiske “kruik” flaske, som har fået et moderne løft. Med mønstre inspireret fra det traditionelle indonesiske ikat mønster, og en gråbrun flaske, har denne gin et ganske unikt design. Designet afspejler ligeledes ginnens historie og de ingredienser, der er at finde i flasken.

Find flasken i stor udgave lige her!

Yderligere information

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

100ml

Brand

Land

Holland

0
0 varer i alt
Køb gavekort