DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gin tilbud

Her på siden finder du vores gin tilbud, der giver dig mulighed for at prøve nogle af vores eksklusive gins til en skarp pris. Gin er hurtigt blevet en af de mest populære typer spiritus, og de mange forskellige gins og ginsmage gør også, at gin tiltaler det brede publikum. Læs mere …

Filtre

Viser alle 11 resultater

Stort udvalg af gin

Hos Two Socks har vi et stort udvalg af luksus og premium gins fra hele verden, som både kan drikkes alene eller sammen med tonicvand. I vores brede udvalg af gins har du desuden mulighed for at tilvælge tonics til din gin og dermed få mere for pengene, når du køber din gin og tonics samlet.

Gin kan dermed både laves som gin og tonic, drikkes rent eller bruges i cocktails. Hvordan du foretrækker din gin er helt op til dig, men hvis du elsker en god gin og tonic, kan det være en mulighed at kombinere et af vores skønne gin tilbud herunder med nogle af vores lækre tonics.

For at lave en god gin og tonic, er det vigtigt, at tonicvanden ikke overskygger smagsnoterne i ginnen, men i stedet understøtter dem. Under vores gin og tonic opskrifter kan du se vores egne hjemmelavede gin og tonic opskrifter og finde inspiration til, hvilke gin og tonics du kan kombinere for at lave den bedste gin og tonic, der fremhæver de gode smagsnuancer i ginnen.

Køb din gin på tilbud hos Two Socks

Hos Two Socks har vi en stor passion for gin og nyder at give vores kunder den bedste ginoplevelse. Her på siden kan du derfor finde gode gin tilbud, der lader dig få en forsmag på, hvad ginnens verden kan tilbyde. Er du nybegynder til ginuniverset kan disse lækre gin tilbud desuden være en god måde at stifte bekendtskab med gin på. Hvem ved, måske finder du ud af, at gin er en af de mest fantastiske alkoholiske drikke – det synes vi i hvert fald selv.

På vores hjemmeside finder du derfor også et stort udvalg af gins i mange forskellige varianter fra en lang række af brands som for eksempel Bruni Collin’s, Gin Mare, Hernö, Vørding’s Gin og mange andre. Her finder du blandt andet både Dry Gins, London Dry Gins, Navy Strength Gins, Old Tom Gins samt premium og prisvindende gins. Er du mere til det søde, har vi også et udvalg af lækre ginlikør, der særligt udmærker sig med en blød og sød smagsnuance.

De mange ginvarianter har forskellige smagsnuancer, der strækker sig lige fra det klassiske og tørre over i det friske, frugtige og søde til det mere krydrede og røgede. De mange forskellige smagsnuancer gør det samtidig muligt for dig at finde en gin, der passer lige netop til dig og din smag.

Kom på en dybere rejse ind i ginnens univers

Har du lyst til at få en autentisk ginoplevelse, er du mere end velkommen til at besøge en af vores eksklusive og rustikke ginbarer. Her står vores medarbejdere klar til at servere lækre gin og tonics og give dig et par ord med på vejen om netop den gin og tonic, du får serveret.

Er du nysgerrig på de forskellige ginvarianter og ginsmage og har lyst til at lære mere om ginnens historie, vil vi desuden anbefale dig vores ginsmagning, der er en udsøgt mulighed for at blive klogere på, hvad gin egentlig er for noget.

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort