Slåen med Bobler Gin & Tonic
Det skal du bruge:
- 40 ml
Zymurgorium Sloe Gin - 100 ml
MG Tonica - Økologisk citron
Sådan gør du:
- Gin hældes i glasset.
- Glasset fyldes op med isterninger.
- Tonic hældes i glasset.
- Tag skallen fra en citron, vrid den let ud over glasset og duftnoterne lander på toppen.
- Tørret citronskive ligges ned i glasset.
- Rør let en ½ om gang.
Velbekomme.
Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni
304,00 kr. Inkl. moms
Læs mere …
Vores Zymurgorium Sloe Gin opskrift er lavet med Zymurgoriums skønne slåen gin, og MG tonica. De er et lækkert match, der giver en let og forfriskende gin & tonic, med dejlige bobler og en sød og krydret smag af slåen.
MG Tonica kommer fra Spanien, og er en citruspræget tonic med en god kulsyre. Den er meget frisk i det, og har en let tørhed og livlige bobler.
Ginnen i vores Zymurgorium Sloe Gin opskrift er lavet med inspiration i en gammel familie-opskrift. Det er en dejlig gin lavet på lokalhøstede slåen fra det nordvestlige England. De bliver høstet fra området omkring Manchester Green Belt, Delamere Forest, Macclesfield, Pennines, samt Lancashire. Ginnen er destilleret på Zymurgoriums egen honningbaserede Manchester Vodka.
Slåensaften bliver først presset, hvorefter skrællen bliver blandet i for at ligge i blød i 6-9 måneder. Denne gin er lavet med mindre sukker end andre slåen gins, men et højere indhold af slåen. Dette giver den en rigere smag af kryddernoter og blomme.
Om destilleriet
Ginnen kommer direkte fra Manchesters første gindestilleri. Deres vision er at prøve nye og anderledes ting, udfordre smagsløgene, og nytænke hvad der skal i en gin. Blandt de 20 hemmelige botanicals i deres originale gin, er flere aldrig før set i gin.
Zymurgorium har et mål om at gøre god gin mere udbredt og mangfoldigt. Derfor er priserne på deres produkter også virkelig gode. Et andet mål de har, er at have en bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige måder at skabe og distribuere deres produkter.
Navnet Zymurgorium kommer fra en sammentrækning af to andre ord. “Zymurgi” er et begreb indenfor videnskabelige fermenteringsprocesser, og “Emporium” er et ord for en butik, der sælger diverse småting.