DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Klassisk Sød Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk

 

Klassisk Sød Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en grape, vrid den let ud over glasset og duftnoterne lander på toppen.
  • Tørret grapeskive ligges ned i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Klassisk Sød Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

325,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Zymurgorium The Original Gin + 6 fl. Dr. Polidori Tonic Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Klassisk og Sød Gin & Tonic er navnet på vores Zymurgorium original gin opskrift. Denne udgave indeholder den originale Manchester Gin fra Zymurgorium, og Doctor Polidori Grape Tonic. Som garnish har den fået en skive tørret grapefrugt. Smagen er let og klassisk, og den har lette søde undertoner fra de forskellige botanicals.

Doctor Polidori kommer fra den sydlige del af Tyskland, fra destilleriet bag Ferdinand’s gin. Det er en frisk og krydret tonic, med en tydelig smag af druer. Den får en tilpas bitterhed fra kininen, der spiller fint sammen med florale og krydrede noter fra blomster og urter.

Ginnen i Zymurgorium original gin opskrift er selvfølgelig den originale Zymurgorium gin. Den kommer fra det første gindestilleri i Manchester, og er destilleret på deres honningbaserede Manchester vodka. Ambitionen hos teamet bag Zymurgorium er at afprøve anderledes ting, og lege med smagsløgene. De vil nytænke hvad der skal i gin. Deres originale gin er ikke lige så alternativ som nogle af deres senere gins, men det er stadig en klassisk gin, der skiller sig ud. Den indeholder adskillige botanicals, der ikke før er brugt i gin.

Køb ginnen som enkelt flaske her!

Om Zymurgorium

Zymurgorium har et mål om at åbne op for mangfoldigheden, og gøre god gin mere udbredt. Derfor hører disse gins også til blandt nogle af vores laveste priser.

Et andet mål de har, er at have en miljøvenlig og bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige måder at skabe og distribuere deres produkter.

Navnet Zymurgorium kommer fra en sammentrækning af to andre ord. “Zymurgi” er et begreb indenfor videnskablige fermenteringsprocesser, og “Emporium” er et ord for en butik, der sælger diverse småting.

Zymurgorium Original gin formår at bringe essensen af Manchester frem med dens unikke søde og florale noter. Eftersmagen efterlader et strejf af urter, og med ginnens 20 botanicals er der bestemt ikke sparet på smagen.

0
0 varer i alt
Køb gavekort