DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Frisk Appelsin Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frisk

 

Frisk Appelsin Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Hæld gin i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • En teskefuld appelsinmarmelade røres i.
  • Hæld tonic i glasset.
  • Tag skallen fra en appelsin, vrid den let ud over glasset og duftnoterne lander på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Frisk Appelsin Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

325,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Zymurgorium Marmelade Gin + 6 fl. Indi Lemon Tonic Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Vores Zymurgorium Marmalade Gin opskrift, som vi kalder Frisk Appelsin Gin & Tonic, er en lækker og forfriskende G&T. Den er lavet på den unikke Manchester Marmalade Gin fra Zymurgorium, og en Indi Lemon Tonic. Smagen er frisk og syrlig, med en god blanding af appelsin og citron. Den får stadig en smule sødme fra ginnens marmelade.

Indi Lemon Tonic er en spændende tonic fra Spanien, med en syrligt sød smag af citron. Den er lavet ved en gammel vandbadsprocess, der bevarer flere af de naturlige olier fra ingredienserne. På den måde bliver smagen mere kraftig, men på en naturlig måde.

Ginnen i vores Zymurgorium Marmalade Gin opskrift er en skøn gin lavet på appelsinmarmelade. Marmeladen kommer fra Duerr’s, som er Storbritanniens ældste familieejede producent, der går helt tilbage til 1881. Ginnen er destilleret på Zymurgoriums egen honningbaserede Manchester Vodka.

Om ginnen

Denne gin er traditionelt destilleret for at drive hovedingrediensens smag frem. Med en række af forskellige citrusfrugter, har den det perfekte mix af bittersødhed og florale aromaer. Ginnen får et meget let gyldent skær fra Duerr’s marmelade, der ligeledes bidrager med en masse smag og sødme til ginnen.

Ginnen kommer direkte fra Manchesters første gindestilleri. Deres vision er at prøve nye og anderledes ting, udfordre smagsløgene, og nytænke hvad der skal i en gin. Blandt de 20 hemmelige botanicals i deres originale gin, er flere aldrig før set i gin.

Zymurgorium har et mål om bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige måder at skabe og distribuere deres produkter.

Zymurgorium Marmalade gin formår at bringe essensen af Manchester frem med dens unikke søde og florale noter. Eftersmagen efterlader et strejf af urter, og med ginnens 20 botanicals er der bestemt ikke sparet på smagen.

Køb her som enkelt flaske!

0
0 varer i alt
Køb gavekort