DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Triple Strawberry Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Sød

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Triple Strawberry Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Toppes med frysetørret jordbær
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Triple Strawberry Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

420,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Wint & Lila Strawberry + 6 x Sådan! Jordbær Hyldeblomst Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

Denne opskrift på Wint & Lila Strawberry Gin & Tonic, kalder vi for Triple Strawberry Gin & Tonic. Det gør vi fordi den er lavet med jordbærgin, jordbærtonic og frysetørrede jordbær. Den er nemlig lavet på den skønne Wint & Lila Strawberry Gin, og tilhørende Indi Strawberry Tonic.

Indi tonics bliver produceret af Wint & Lila, og er derfor nærmest lavet til at matche deres lækre gins. Strawberry varianten har en sød og intens smag af jordbær, og fine noter af hyldebær og citrus. Den er lavet på deres traditionelle vandbadsmetode, der har bevaret flere af de naturlige olier fra ingredienserne. På den måde har den fået en naturligt kraftig smag.

Wint & Lila Strawberry Gin er lavet på den lige så skønne Dry Gin. Her er tilsat friske jordbær, hvilket resulterer i denne dejlige gin på 37,5% alkohol. Jordbærrene danner en blød og sød ramme omkring citrusnoterne. Jordbærsmagen suppleres fint af Dry Ginnens noter af citron, lime og appelsin, blandet med dybe krydrede noter af enebær. Ingredienserne i deres Dry Gin er enebær, citron, lime, appelsin, appelsinblomster, kanel, mynte, koriander, kvan og kvanrod.

Wint & Lila Strawberry Gin & Tonic er en af vores sødeste gin & tonics. Den er lavet på gin og tonic, men er smagsmæssigt langt fra en klassisk gin & tonic. Den bør klart smages, hvis man er til søde og sommerlige gin & tonics. Hvis man er mere til en frisk gin & tonic, med en god balance mellem sødme og syre, så kan vi anbefale en Astronaut Gin & Tonic. Den er lavet med Indi Lemon Tonic i stedet, der giver mere syre og friskhed.

Se opskriften på Astronaut Gin & Tonic her!

Om Wint & Lila

Wint & Lila stammer tilbage fra 1600 tallet. Her sejlede man med gin og rom mellem Europa og Amerika. Wint & Lila var særligt udvalgt til at producere den gin der skulle sendes afsted. Derfor har de stadig den dag i dag et gammelt traditionelt fragtskib i deres logo.

De har det ældste destilleri i Spanien, og holder med stolthed liv i de gamle traditioner. Deres gin er fremstillet ved en gammel særlig vandbadsdestilleringsmetode, der giver ginnen dens bløde spiritussmag. Denne metode bevarer desuden mange flere af de naturlige olier fra ingredienserne. På den måde bliver smagen dybere og mere intens, men på en naturlig måde.

0
0 varer i alt
Køb gavekort