DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Spansk Lemon Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frisk

 

Spansk Lemon Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en lime, vrid den let ud over glasset og duftnoterne vil lande på toppen.
  • Limeskallen lægges på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Spansk Lemon Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

405,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Wint & Lina Dry + 6 fl. Indi Lemon tonic Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Spansk Lemon Gin & Tonic er navnet på vores Wint & Lila Dry Gin opskrift. Den er lavet med Wint & Lila Dry Gin, Indi Lemon Tonic og limeskal. Det er en skøn og frisk gin & tonic, der skal nydes kold.

Indi Lemon Tonic er en dejlig tonic med smag af citron. Den bliver faktisk lavet af de samme, som laver Wint & Lila Gin, og er derfor nærmest skabt til at passe til. Tonicen har en intens sød og syrlig smag af naturlig citron. Smagen er udvundet ved deres gammeldags vandbadsmetode, hvilket har bevaret flere af de naturlige olier i ingredienserne.

Wint & Lila Dry Gin er en lækker gin fra det ældste destilleri i Spanien. Smagen er blød og varm, med naturlige noter af citrus, afrundet af en krydret enebærsmag. I vores Wint & Lila Dry gin opskrift, Spansk Lemon Gin & Tonic, bliver gin og tonic forenet i en skøn blanding. Tonicen understøtter ginnens citrusnoter, og de krydrede nuancer i ginnen giver et dejligt modspil til alt det syrlige.

Om ginnen

Wint & Lila kan dateres helt tilbage til 1600-tallet, hvor man sejlede med handelsvarer mellem Europa og Amerika. Her var Wint & Lila særligt udvalgte til at producere gin, der skulle sendes med skibe til Amerika. Af den grund har de et gammeldags fragtskib i deres logo, der pryder alle flaskerne.

Det er Spaniens ældste destilleri, og de går op i at holde fast i traditionerne. De bruger stadig en særlig vandbadsdestilleringsmetode, der giver ginnen en blød spiritussmag. Metoden sikrer også en mere naturlig og intens smag, da flere af de naturlige olier fra ingredienserne bliver bevaret.

Deres Dry Gin er destilleret på enebær, citron, lime, appelsin, appelsinblomster, kanel, mynte, koriander, kvan og kvanrod. De mest tydelige noter i smagen er den dejlige citrusblanding af citron, lime og appelsin, der blander sig med den krydrede og varme smag af enebær. Ginnen får også nogle varme og krydrede undertoner fra kanel og koriander, ligesom den får friske og florale noter fra appelsinblomst og mynte.

Køb som enkelt flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort