DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Wild Goat Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk, Kryderet

 

Wild Goat Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • En stilk af citron verbena slås og duftene åbner sig lægges derefter i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Wild Goat Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

525,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Cabraboc Ginebra + 6x Aqua Monaco Herbal Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Wild Goat Gin & Tonic er en klassisk og krydret G&T, lavet på Cabraboc Ginebra de Mallorca og Aqua Monaco Herbal Tonic. Smagen er klassisk og krydret, med lette citrusnoter og en dejlig krydret smag fra fennikel og urter.

Aqua Monaco Herbal Tonic er en økologisk tonic fra Tyskland. Den er mild i smagen, med noter af krydderurter og citrus. Den er lavet med forskellige urter fra bl.a. alperne og middelhavsområdet. Det giver en dejlig urtet smag, og en let bitterhed, som erstatter kininens bitre smagsnoter.

Vores Wild Goat Gin & Tonic er til den krydrede og urtede side. Hvis du er mere til en klassisk G&T, kan du prøve vores opskrift med Gents Tonic i stedet.

Find den anden opskrift i vores gaveæske her!

Cabraboc Ginebra de Mallorca er den første gin i serien. Den er lavet på en base af et destillat på vin. Herefter er der tilsat de traditionelle urter, som bruges i Hierbas Mallorquinas. Det er bl.a. citronverbena, citronblade, mandel, rosmarin, oliven og appelsin. Den mest fremtrædende smagsgiver i denne gin er fennikel, der giver den karakteristiske smag af anis.

Detilleriet bag denne gin hedder Spirit of the Island, og er en lille familie-virksomhed med tyske og mallorcanske rødder. Deres vision er at indfange essensen af middelhavets smage og livsstil, og destillere det til god gin. Alle gins i serien finder inspiration i øens mad, urter og kultur.

Gederne i deres logo og på flaskerne er en hyldest til destilleriets naboer, de vilde geder i Tramuntana bjergene. Gederne er selvstændige og stædige af natur, og deres karakteristiske udseende har lagt inspiration til brandet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort