DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Two Socks Signature Gin & Tonic

Brand

Alkohol

41.4

Flaskestørrelse

700ml

Land

Danmark

 

Two Socks Signature Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en citron, vrid den let ud over glasset og duftnoterne vil lande på toppen.
  • Citronskallen lægges på toppen
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Two Socks Signature Gin & Tonic

  Velbekomme.

 Ved køb af sampak bestående 1 gin + 6 tonics får du 50% på tonicen.

466,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Two Socks Signature Gin + 6 fl. Gents Tonic Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Two Socks Signature Gin & Tonic er vores signatur G&T. Den er lavet med vores egen gin, destilleret på Four Jiggers destilleriet, og med den skønne Gents tonic fra Schweiz. Ginnen er en klassisk gin, der er meget blød i smagen, og med mange fine smagsnoter.

Vores Two Socks Signature Gin er lavet på en base af klassiske gin botanicals, som enebær, kvan, citrus, peber og fennikel. Men den har en meget mild smag, og en blød og frisk afrunding. Det skyldes den tilsatte kvalitetsvanilje, der giver fløjlsbløde og sødlige noter. Friskheden kommer fra økologiske citroner. Denne gin er nemlig lavet med både selve citronfrugterne og skallerne. Men de lækre noter af citron og vanilje er stadig blot noter, der efterlader rigeligt med plads til at fornemme de mange andre spændende smagsgivere i denne gin.

Køb ginnen som enkelt flaske her!

I en Two Socks Signature Gin & Tonic, bruger vi den milde Gents tonic, der giver plads til de blide smagsnoter og den bløde fornemmelse i ginnen. Gents er en let og lækker schweizisk alpetonic, med milde bitre og florale noter, og dejlige bobler. Den er designet til at give god plads til at man kan fornemme ginnens botanicals. Navnet Gents kommer fra blomsten Gentiana Lutea, der vokser i de schweiziske alper, og som også er brugt i tonicen.

Som garnish bruger vi blot en smule citronskal for at fremhæve friskheden. Og så er det selvfølgelig vigtigt at huske at bruge rigeligt med isterninger. Få isterninger smelter hurtigt, og giver en varm og vandet G&T, hvor mange isterninger holder din G&T kold længe, uden at fortynde den.

0
0 varer i alt
Køb gavekort