DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Twister Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frugtig, Sød

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Twister Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en lime, vrid den let ud over glasset og duftnoterne lander på toppen.
  • Limeskallen lægges på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Twister Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb, får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni

500,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Bruni Collin's + 6x Sådan! Jordbær Hyldeblomst Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Twister Gin & Tonic er en af vores populære gin & tonics fra vores ginbarer. Vi kalder den for Twister G&T, fordi den smager ligesom den velkendte Twister is.

Den er lavet på en Bruni Collin’s Gin, som er en meget karakteristisk og unik gin. Den er meget citruspræget, og er meget sød i forhold til mange andre gins. Sammen med den søde og friske Strawberry Tonic fra Indi, giver det en lækker og forfriskende gin & tonic. Til slut får den limeskal på toppen, og det tilføjer altså lige det sidste til smagen af sommer og Twister is. Den skal selvfølgelig nydes med en masse isterninger.

Om ginnen

Jordbær tonic gør en del for vores Twister Gin & Tonic, men vi kan ikke lave den uden Bruni Collin’s. Det er en gin, der for mange måske ved første øjekast vælges fra. Det specielle design passer måske ikke altid ind blandt de andre ginflasker på hylden. Det skal dog siges, at denne gin har vundet en designpris for flasken. Men det her er altså en gin, der skal smages. Det er nemlig smagen, der overbeviser de fleste om hvor fantastisk denne gin er. Der er endda mange, der siger at de ikke kan lide gin, som falder fuldstændig for denne.

Destilleriet som laver den, holder på deres hemmeligheder. De vil ikke afsløre, hvilke botanicals der giver denne gin sin unikke friske og søde smag. Sødmen kommer fra en særlig nedvanding med sukkersirup, som sikrer ginnen dens gode smag. Smagen i denne gin er så god, at den endda kan nydes på egen fod med bare en isterning. Ginnen har vundet flere priser for dens fantastiske smag.

Den er lavet i et samarbejde mellem Manolo Martin, som er World’s Cocktail Champion i 2011, og den erfrarne Destilerias Joaquin Alonso, som har destilleret siden 1944.

Vi sælger den også som flaske uden tonics her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort