DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Tuscan Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Kryderet

 

 

Sabatini Gin
Udskriv

Tuscan Gin & Tonic

Ingredienser

Sådan gør du

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Kviste af timian slåes på kanten af glasset og duftnoterne vil sprede sig ned i glasset.
  • Timiankviste lægge ned i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni

 

516,00 kr. Inkl. moms

Læs mere …

Tuscan Gin & Tonic er en dejlig og frisk G&T med smags – og dufts noter af urtede og krydrede olivenblade, salvie, fennikel, timian og koriander.
Denne skønne opskrift er lavet på den fantastiske Sabatini Gin, som er det vi kalder for Toscana på flaske. Det er en høj kvalitets gin lavet af familien Sabatini. Sabatini familien dyrker og høster de fleste botanicals på deres egen jord og gårde tæt på området.

Enebærrene bliver dyrket på Sabatini familiens egen jord, hvor at de fleste botanicals som bliver anvendt i ginnen også gror.
Den er frisk i næsen, med et hint af citrus, hvor at den i ganen har en rund smag af de friske og krydret urter. Den har en blød og rund afslutning, hvor at alle botanicas får lov til at udfolde sig i deres smag.

I Tuscan Gin & Tonic er der brugt den dejlige Gents Swiss Roots Tonic. Det er en anonym og let floral tonic, der lader ginnen udfolde sine smagsnoter til fulde.

Familien Sabatini og Thames Distillers 

Familien Sabatini samler og sender alle ingredienser fra deres gård nær Cortona og sender dem i frisk tilstand direkte til London, hvor Charles Maxwell, master destiller på Thames Distillers, forvandler enebær, koriander, olivenblade, salvie, fennikel, irisrod, citron jernurt, timian og lavendel til den perfekte italienske London dry gin.

Familien Sabatini har gennem årene udvidet deres familie med nye skønne produkter. Du kan se vores udvalg af Sabatini produkter på vores webshop!

0
0 varer i alt
Køb gavekort