DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sweet Bræmble Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frugtig, Sød

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Sweet Braemble Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen af en citron og vrid det hen over glasset, så duft olierne lander op toppen.
  • En skive tørret citron lægges på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Sweet Braemble Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni

440,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): The Bræmble + 6x Sådan! Jordbær Hyldeblomst Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Sweet Bræmble Gin & Tonic er vores opskrift med den skønne The Bræmble Ginlikør, og Indi Strawberry Tonic. Ginlikøren fra det nordlige Irland har en dyb smag af brombær, med hints af frisk citrus og mørke stenfrugter.

De vilde brombær plukkes når de er helt mørke og solmodne, og har en intens sød smag. De koges ind til en sød frugtig essens. Herefter tilsættes en god klassisk London Dry Gin, som sammen med brombærrene, skaber et fantastisk elegant produkt.

Duften der møder næsen, er solmodne vilde brombær, blandet med klassisk tør enebær og mørke stenfrugter. En kompleks og frugtig smag af brombær og klassisk gin, med et hint af frisk citrus kendetegner smagsbilledet i denne gin. Eftersmagen er rig og frugtig, med smag af sensommer og efterår.

Navnet The Bræmble Ginlikør og dets unikke stavemåde kommer af den gamle skotske udtale af bramble. Producenten har valgt dette navn, for at hylde de gamle skotske traditioner. Og for at give produktet et mere unikt navn.

Indi Strawberry Tonic er en spansk tonic med en intens naturlig smag af jordbær. Ingredienserne har trukket i alkohol over et traditionelt vandbad, hvilket bevarer flere af de naturlige olier, som giver den kraftige naturlige smag. Vores Sweet Bræmble Gin & Tonic bliver ekstra sød og sommerlig, når den lyse jordbærtonic møder den mørke solmodne smag af brombær.

Hvis du er mere til en klassisk tonic med denne brombær ginlikør, har vi også en opskrift med den spanske klassiske MG Tonica.

Se den klassiske opskrift lige her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort