DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sweet and Gold Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Sød

 

Sweet and Gold Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Skiver af tørret pære lægges i glasset.
  • Rør let en ½ om gang

Bestil igen

Sweet and Gold Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 1 gin + 3 tonic . Vi giver 3 tonic oveni

448,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Ferdinand's Saar Quince + 6 x Bermondsey Tonic Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Vores Sweet and Gold Gin & Tonic er en sød og gylden G&T med den skønne Ferdinand’s Saar Quince Ginlikør og Bermondsey Tonic. Farven er flot og gylden, og smagen er sød, med noter af kvæde og pærer.

Quince ginlikøren er en sød og frisk ginlikør med lokale kvæder fra Sydtyskland. Den er Ferdinand’s svar på en slåen ginlikør, og kan både nydes i en sød gin & tonic, eller rent over et par isterninger. Smagsnoterne i denne ginlikør er sødlige og friske fra kvæden, men man kan også ane noter fra andre botanicals. Den er nemlig baseret på deres Ferdinand’s Saar Dry Gin, som har en kompleks smag fra sine 30 botanicals. Ginnen har trukket med kvæderne i flere uger, for at få den søde smag ud af dem.

Køb ginlikøren for sig selv her!

Avadis Distillery er destilleriet bag Ferdinand’s gin, og ledes af destillerimester Andreas Vallendar. Han har startet Ferdinand’s brandet i samarbejde med vinbonden Dorothee Zilliken, fra det anerkendte Zilliken vin-gods. Til deres Saar Dry Gin har de valgt over tredive lokale ingredienser, heriblandt de kendte rieslingdruer, gyldne kvæder og selvfølgelig moselvinen..

De sødlige noter i Ferdinand’s Saar Quince ginlikøren går super godt i en G&T, sammen med Bermondsey Tonic. Bermondsey er en engelsk tonic, der er lavet med det formål, at den skal give god plads til smagsnuancerne i ginnen. Det er derfor en mild tonic, med en let og lækker kulsyre. Derudover er den ufiltreret, hvilket giver den en fin gylden farve.

Vi anbefaler som altid en masse isterninger, og til denne Sweet and Gold Gin & Tonic, bruger vi tørret pære som garnish. Pæren går nemlig ind og fremhæver de noter fra kvæden, der allerede er i ginlikøren.

.

0
0 varer i alt
Køb gavekort