DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Strongest Cow Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Bitter, Klassisk

 

Strongest Cow Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Hæld gin i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Hæld tonic i glasset.
  • Tag skallen fra en grape, vrid den let ud over glasset så duftolierne lander på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

 

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

472,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Bertha's Revenge Navy + 6x Doctor Polidori Dry Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Strongest Cow Gin & Tonic er navnet på denne G&T, lavet med den irske Bertha’s Revenge Navy Strength gin. Det er en stærk klassisk G&T, med en rund fornemmelse i munden, og en let frisk smag af grapefrugt. Tonicen fra Doctor Polidori tilføjer en dejlig klassisk tørhed.

Bertha’s Revenge Navy Strength Gin er en mere kraftig og intens udgave af den originale Bertha’s Revenge gin. Ballyvolane House of Spirits Company, som står bag Bertha’s Revenge, ville lave en hyldest til landet. De valgte frontfiguren Big Bertha, som var verdens ældste malkeko. Hun blev 48 år gammel og fik i sin levetid hele 39 kalve. Ginnen er lavet på et basedestillat på mælkevalle, fremfor den traditionelle hvede. Dette giver ginnen en karakteristisk fedme og sødme. Destilleriet bruger mælkevalle fra lokalområdets gårde, samt vand fra deres egen brønd.

Ginnen er destilleret på enebær, koriander, irisrod, lakrids, kardemomme, angelika, citron, lime, kanel, kommen, kløver, mandel, hyldeblomst, alexanderurt, grapefrugt, skovmærke og appelsin. Der er altså en masse forskellige smagsgivere i denne gin, der alle bidrager til den gode smag.

Strongest Cow Gin & Tonic er med Doctor Polidori Dry Tonic, som kommer fra det tyske Avadis Distillery.  Doctor Polidori Dry Tonic er en krydret og tør tonic. Den har en god bitterhed fra kininen, som understøttes af florale og krydrede noter fra blomster, urter og ingefær

Som garnish til denne opskrift bruges der grapeduft. Det gør vi for at fremhæve de noter af grapefrugt der allerede findes i ginnen. Derudover passer den friske og bitre grapeskal bare godt sammen med den andre noter i denne gin, og den lidt runde og fede fornemmelse den giver i munden.

Se også opskriften med den klassiske Bertha’s Revenge Gin her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort