DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sprød Æble Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frugtig, Klassisk

 

Sprød Æble Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Skiver af æble lægges i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Sprød Æble Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

475,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Ferdinand's Saar Dry + 6 x Dr. Polidori Cucumber Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Vores Sprød Æble Gin & Tonic er en klassisk G&T med en god tørhed, og en masse spændende smagsnoter. Den er lavet med Ferdinand’s Saar Dry Gin, og den matchende Doctor Polidori Cucumber Tonic fra samme producent.

Ferdinand’s Saar Dry Gin er en unik gin fra Sydtyskland. Den er lavet på hele 30 forskellige lokale botanicals, hvoraf flere er holdt hemmelige. Men blandt dem, der er afsløret, findes bl.a. enebær, rieslingdruer, moselvin, kvæde, lavendel, jasmin, fersken, æble, fennikel og ingefær. Ginnen møder dig først med en blød floral note af lavendel, moselvin og kvæde. På smagspaletten maler den et komplekst billede med nuancer rieslingdruer, kvæde, fersken, lavendel og enebær.

Køb ginnen for sig selv her!

Doctor Polidori Cucumber Tonic er en unik tonic med smag af agurk, der kommer fra samme producent som Ferdinand’s ginnen. Den skabt til at matche denne gin, hvorfor de går utroligt godt sammen.  Smagen er krydret og frisk, med en gennemtrængende smag af agurk. Den middeltørre bitterhed fra kininen understøttes af florale og krydrede noter fra blomster og urter.

Med æble som garnish på denne Sprød Æble Gin & Tonic, får man en klassisk Gin & Tonic, med en let sødme fra noterne. Det friske æble understøtter de nuancer af æble, der allerede findes i ginnen, og Cucumber tonicen tilfører en dejlig friskhed.

Avadis Distillery, som destilleriet bag Ferdinand’s gin og Doctor Polidori Tonic hedder, er under kyndig ledelse af destillerimester Andreas Vallendar. Han har skabt Ferdinand’s Saar Dry Gin i samarbejde med vinbonden Dorothee Zilliken fra det anerkendte Zilliken vin-gods. De ville skabe en gin, der hyldede Saarland, og valgte over tredive lokale ingredienser, heriblandt de kendte rieslingdruer, gyldne kvæder og selvfølgelig moselvinen, til at danne rammen om en gin opkaldt efter den første royale preussiske distriktsskovfoged på egnen.

0
0 varer i alt
Køb gavekort