DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sloe Bertha’s Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frugtig, Sød

Sloe Bertha's Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Hæld gin i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Hæld tonic i glasset.
  • Tag skallen fra en grape, vrid den let ud over glasset og duftolierne lander på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

qr-code-two-socks-opskrifter-sloe-berthas-gin-tonic

 

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

345,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Bertha's Revenge Sloe+ 6x Bermondsey Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Sloe Bertha’s Gin & Tonic er en opskrift med Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør og Bermondsey Tonic. Kombinationen er en G&T i en flot rød farve, med en skøn bittersød smag af slåenbær og appelsin.

Bermondsey Tonic er en engelsk tonic, designet specielt til at give god plads til ginnens smagsnuancer. Det betyder at de unikke smagsnoter fra Bertha’s Sloe Ginlikør, tydeligt smager igennem i denne skønne G&T. Tonicen har en let gylden farve, da den er fremstillet med naturligt udvundet kinin, helt uden kemisk afblegning.

Sloe Bertha’s Gin & Tonic får sin slåen smag fra Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør. Den er lavet på slåenbær og den lækre Bertha’s Revenge Gin. Ginnen er lavet med basedestillat på mælkevalle fremfor den traditionelle hvede. Dette giver det unikke sødlige og fede udtryk, som er karakteristisk for Bertha’s Revenge Gin. Destilleriet bruger mælkevalle fra lokalområdets gårde, samt vand fra deres egen brønd. Derudover har de anvendt en blanding af lokale botanicals, og botanicals fremskaffet på en bæredygtig måde.

Ginnen er destilleret på enebær, koriander, irisrod, lakrids, kardemomme, angelika, citron, lime, kanel, kommen, kløver, mandel, hyldeblomst, alexanderurt, grapefrugt, skovmærke og appelsin. Her er kløver tilføjet som en hyldest til Irland og Bertha, og er håndplukket på græsarealerne omkring deres gård.

Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør er bl.a. lavet med vilde slåenbær fra naturen omkring Ballyvolane gården. Slåenbærrene har ligget i blød i gin i flere måneder, før de bliver infuseret i det endelige produkt. Der bliver også tilsat lidt sukkersirup for at give en sødme til ginlikøren. Resultatet er en ginlikør, der er helt fantastisk både rent, og i en G&T.

Se ginlikøren som enkelt flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort