DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Pink Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Sød

Pink Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Toppes med frysetørret hindbær.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Pink Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

254,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Master's Pink + 6 x MG Tonica Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Master’s Pink Gin & Tonic er en skøn og frisk G&T opskrift, med Master’s Pink Gin og den tilhørende MG Tonica. Begge dele kommer fra det spanske MG Destilerías. Det blev grundlagt tilbage i 1835, men begyndte først at destillere gin i 1940, efter sigende i Cataloniens bjerge. Destillerimesteren måtte nemlig flygte, da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939.

I sit eksil fandt han vilde enebær, lime, citron og appelsin som han gav sig i kast med at destillere på. Efter sit eksil og Francos fald vendte han tilbage til sit destilleri med sin opskrift og har destilleret på den lige siden.

Master’s Pink Gin er lavet på deres klassiske London Dry Gin. Ginnen er baseret på hvedealkohol, destilleret med enebær, kardemomme og koriander. Herefter tilsættes en alkohol, der har ligget et år med Sevilla citron, bitre Sevilla appelsiner og søde Valencia appelsiner. Til sidst blandes det hele med friske purerede hindbær og jordbær.

Dette giver en dejlig blød smag, og en flot lyserød farve. Denne gin er fyldt med søde noter fra citrus, hindbær og jordbær, og smager som en sød sommerdag i Spanien. Den fungerer godt med deres egen MG Tonica, som vi bruger i denne opskrift. MG Tonica er meget citruspræget, og har en god kulsyre, hvilket harmonerer rigtig godt med ginnens sødme.

Vores Master’s Pink Gin & Tonic toppes med frysetørrede hindbær, for at give den lidt ekstra sødme, og fremhæve bærnoterne i ginnen.

Køb ginnen for sig selv her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort