DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Organic Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk

 

Organic Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en citron, vrid den let ud over glasset og duftnoterne vil lande på toppen.
  • Citronskallen lægges på toppen.
  • Rør let ½ omgang.

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

475,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Two Socks Signature + 6x Aqua Monaco Herbal Kategori: Tags: ,

Læs mere …

Organic Gin & Tonic er lavet med den smagsfulde Two Socks Signature Gin og Agua Monaco Organic Herbal Tonic. Sammen bliver det til en dejlig klassisk G&T, med et twist af søde noter fra vanilje og en dejlig friskhed fra citroner. Det er en dejlig økologisk G&T, hvor at smagsnoterne fra ginnen træder tydeligt frem, da tonicen har en mild smag.


Two Socks Signature Gin 

Two Socks Signature gin er dansk kvalitets  og økologisk gin, som er destillieret på Four Jiggers eget destilleri i Slagelse. Her bliver den lavet på de bedste råvarer, og er lavet som en hyldest til vores barer i København og Aarhus.
Det er en klassisk gin, som har en blød smag og en masse fine smagsnoter. I ginnen findes der botanicals såsom, enebær, kvan, citrus, peber og fennikel. Her er også tilsat kvalitetsvanilje for en mild og blød afrunding, samt økologiske citron (både skallen og hele citroner) for at bryde de klassiske botanicals med lidt friskhed.

Aqua Monaco Organic Herbal Tonic

Tonicen er en spændende økologisk tonic, som er lavet på urter. Den er lavet helt uden kinin og har en mild smag uden den karakteristiske tonic bitterhed.
Til at lave tonicen, anvendes der forskellige urter, som kommer fra bl.a. alperne og middelhavsområdet. Den har en dejlig urtet smag og en let bitterhed, som erstatter kininens bitre smagsnoter. Den har også en dejlig friskhed, da der er fine citrusnoter i tonicen!

Se Two Socks andre produkter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort