DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Pink Rose Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Sød

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Pink Rose Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Hæld gin i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Toppes med tørret rosenblade.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Pink Rose Gin & Tonic

 

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

490,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Hernö Pink BTL + 6 x Sådan! Jordbær Hyldeblomst Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

Denne skønne opskrift med Hernö Pink Bottle Gin, hedder Pink Rose Gin & Tonic. Den er lavet på Hernö’s Pink BTL Gin, en sød Indi Strawberry tonic, og tørrede rosenblade.

Ginnen kommer fra Sveriges første destilleri, der ligger i det høje nord ved Härnösand. Her destillerer Jon Hillgren verdens reneste spiritus, og verdens bedste gin. Flere af Hernös gin er blevet kåret til verdens bedste gin, i forskellige årstal.

Alle Hernö gin destilleres på de bedste økologiske ingredienser fra hele verden. Der er taget hånd om den gode kvalitet. Ingredienserne tæller bl.a. enebær fra Ungarn, mjødurt fra England, korianderfrø fra Bulgarien og bourbon vanilje fra Madagaskar. I deres Pink Bottle Gin er der desuden også økologiske jordbær og rosenblade. Derfor får den en mere frisk og sød smag.

Ginnen har stadig en dominerende smag af enebær, og er altså ikke helt lige så gennemgående sød som andre frugtige gins. Det er nærmere en Dry Gin med tydelige søde noter af jordbær og vanilje. Af samme årsag er det ikke en Pink Gin, men en Pink Bottle Gin. Det er nemlig ikke ginnen der er pink, kun flasken.

Køb Hernö Pink BTL Gin flasken alene her!

I vores opskrift med Hernö Pink Bottle gin, fremhæver vi jordbærsmagen yderligere med en Indi Strawberry Tonic. Det er en sød og frisk tonic, med en flot rød farve og en dejlig smag af jordbær. Dens naturlige sødme kommer fra jordbær og hyldebær, og den er fremstillet med en særlig vandbadsmetode. På den måde bevares flere af de naturlige olier, hvilket giver en mere fyldig og klar smag.

Som garnish har vi valgt at bruge tørrede rosenblade, for at fremhæve de noter af rosenblade der findes i ginnen. Det skaber en god balance med den søde smag af jordbær, og giver en dejlig duft til næsen.

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort