DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Mosel Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk

 

Mosel Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Toppes med frisk revet lakridsrod.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Mosel Gin & Tonic

Velbekomme.
Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

484,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Ferdinand's Saar Dry + 6 x Dr. Polidori Tonic Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Mosel Gin & Tonic er en klassisk G&T med en god tørhed, og en masse spændende smagsnoter. Den er lavet med Ferdinand’s Saar Dry Gin, og den matchende Doctor Polidori Dry Tonic fra samme producent.

Ferdinand’s Saar Dry Gin er en unik gin fra Sydtyskland. Den er lavet på hele 30 forskellige lokale botanicals, hvoraf flere er holdt hemmelige. Men blandt dem, der er afsløret, findes bl.a. enebær, rieslingdruer, moselvin, kvæde, lavendel, jasmin, fersken, æble, fennikel og ingefær.

Med de mange botanicals er smagen kompleks, og sammensætningen giver en smag, der er unik for Ferdinand’s brandet. Ginnen møder dig først med en blød floral note af lavendel, moselvin og kvæde. På smagspaletten maler den et komplekst billede med nuancer rieslingdruer, kvæde, fersken, lavendel og enebær.

Køb ginnen for sig selv her!

Doctor Polidori Dry Tonic er en tør og klassisk tonic, der kommer fra samme producent som Ferdinand’s ginnen. Den skabt til at matche denne gin, hvorfor de går utroligt godt sammen. Smagen er let krydret, og denne tonic er infuseret med forskellige urter som basilikum, timian, cubeb peber og enebær. Fantastisk let med en dejlig tørhed og lækker kulsyre.

Avadis Distillery, som destilleriet bag Ferdinand’s gin og Doctor Polidori Tonic hedder, er under kyndig ledelse af destillerimester Andreas Vallendar. Han har skabt Ferdinand’s Saar Dry Gin i samarbejde med vinbonden Dorothee Zilliken fra det anerkendte Zilliken vin-gods. De ville skabe en gin, der hyldede Saarland, og valgte over tredive lokale ingredienser, heriblandt de kendte rieslingdruer, gyldne kvæder og selvfølgelig moselvinen, til at danne rammen om en gin opkaldt efter den første royale preussiske distriktsskovfoged på egnen.

0
0 varer i alt
Køb gavekort