DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Mediterranian Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk, Kryderet

Mediterranian Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Kviste af timian slås på kanten af glasset og duftnoterne vil sprede sig ned i glasset.
  • Timiankviste lægge ned i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Mediterranian Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 1 gin + 3 tonic . Vi giver 3 tonic oveni

548,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Cabraboc Blau + 6x MG Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Denne Mediterranian Gin & Tonic er kombinationen af Cabraboc Gin Blau og MG Tonica. Gin Blau er en unik Limited Edition 2019 gin fra Mallorca. MG Tonica er en frisk og citruspræget klassisk tonic fra Spanien.

Den lette og friske klassiske tonic tilfører en god kulsyre, og løfter og fremhæver de friske noter i denne gin. Smagskombinationen i Mediterranian Gin & Tonic giver nærmest en fornemmelse af sommer ved middelhavet.

Cabraboc Gin Blau er, ligesom de resterende Cabraboc gins, inspireret af Mallorca. Den er destilleret på enebær, samt nøje udvalgte botanicals fra middelhavsområdet. Blandt ingredienserne findes bl.a. basilikum, rosmarin, timian og lavendel. Ginnens hint af urtede og florale noter går hånd i hånd med enebærren og skaber en fremragende harmoni.

Køb ginnen for sig selv her!

Detilleriet bag denne gin hedder Spirit of the Island, og er en lille familie-virksomhed med tyske og mallorcanske rødder. Deres vision er at indfange essensen af middelhavets smage og livsstil, og destillere det til god gin. Alle gins i serien finder inspiration i øens mad, urter og kultur.

Teamet bag består af tre generationer fra samme familie, der tilsammen har stærke kompetencer indenfor destillering, smagsudvikling, design, illustration og kommunikation. Efter mange års erfaring indenfor design og smagsudvikling af spiritus, besluttede de sig for at afprøve deres eget projekt, og startede destilleriet.

Gederne i deres logo og på flaskerne er en hyldest til destilleriets naboer, de vilde geder i Tramuntana bjergene. Gederne er selvstændige og stædige af natur, og deres karakteristiske udseende har lagt inspiration til brandet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort