DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Mandarina Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frugtig, Sød

 

Mandarina Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tørret mandarin ligges ned i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Mandarina Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

495,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Cabraboc Mandarina + 6x Bermondsey Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Mandarina Gin & Tonic er en flot gul G&T, lavet på Cabraboc Mandarina Ginlikør og Bermondsey Tonic. Smagen er sød, frisk og frugtig, og den lette tonic giver god plads til at ginlikøren kan udfolde sig med sine unikke smagsnoter.

Bermondsey Tonic kommer fra England, og er udviklet specielt til at give god plads til ginnens noter. Den har en let gylden farve fra den ufiltrerede kinin, der er tilføjet direkte, uden kemisk afblegning.

Cabraboc Mandarina Ginlikør giver denne Gin & Tonic sin smag. Den har et strejf af sødme og syrlighed, samt duften af mandarin og intensiteten af enebær. Sóller dalen, hvor den kommer fra, er mere kendt for deres appelsiner og citroner. Dog er mandarinerne yderst populære blandt de lokale. De har en let aroma i skallen, og en skøn sødlig smag, der adskiller dem fra de andre citrusfrugter.

Køb denne kombination i vores populære håndtaske her!

Detilleriet bag denne gin hedder Spirit of the Island, og er en lille familie-virksomhed med tyske og mallorcanske rødder. Deres vision er at indfange essensen af middelhavets smage og livsstil, og destillere det til god gin. Alle gins i serien finder inspiration i øens mad, urter og kultur.

Teamet bag består af tre generationer fra samme familie, der tilsammen har stærke kompetencer indenfor destillering, smagsudvikling, design, illustration og kommunikation. Efter mange års erfaring indenfor design og smagsudvikling af spiritus, besluttede de sig for at afprøve deres eget projekt, og startede destilleriet.

Gederne i deres logo og på flaskerne er en hyldest til destilleriets naboer, de vilde geder i Tramuntana bjergene. Gederne er selvstændige og stædige af natur, og deres karakteristiske udseende har lagt inspiration til brandet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort